Murat Yıldırım Ramo Dizisinin Engellenmeye Çalışıldığını Açıkladı!

Murat Yıldırım Ramo Dizisinin Engellenmeye Çalışıldığını Açıkladı!
Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Ramo Dizisinin oyuncusu Murat Yıldırım'dan Bomba iddia. Ramo Twitter'da engelleniyor mu? İşte detaylar!

Uzun bir hazırlık döneminin ardından Show Tv’de Salı akşamları yayınlanmaya başlayan ve ilk iki bölümü seyirci tarafından oldukça çok beğenilen yeni dizi Ramo sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Adana’da çekilen ve bir mafya dizisi olan Ramo reytinglerde de oldukça iyi bir çıkış yakalamış durumda. BKM tarafından hazırlanan dizinin başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç rol alırken dizinin senaryosunu Yılmaz şahin kaleme alıyor. İlk iki bölümü yayınlanan dizi Show Tv’yi de oldukça mutlu etmiş durumda. Ancak geçtiğimiz Salı akşamı ekrana gelen dizinin ardından oyuncu Murat yıldırım’ın iddiaları bir anda sosyal medyada geniş bir yer buldu. Oyuncu Ramo’nun engellendiğini iddia etti. İşte detaylar!

Murat Yıldırım: Ramo Engelleniyor!

Geçtiğimiz Salı akşamı ikinci bölümüyle ekrana gelen ve seyircinin merakla beklediği ve başladığı andan itibaren de heyecanla ve merakla takip etmeye başladığı Ramo büyük ilgi görüyor. Adana’da çekilen ve bir mafya hikayesini ele alan Ramo’nun başrolünde usta oyuncu Murat Yıldırım Ramo karakteriyle rol alıyor. Murat Yıldırım Salı akşamı yayınlanan dizinin Twitter’dan engellendiğini iddia etti. Murat Yıldırım sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak “Dün gece çok enteresan bir şey oldu! Ramo Twitter’da engellendi.” açıklamalarında bulundu. Bu iddia bir anda sosyal medyada bomba etkisi yaratırken Murat Yıldırım’ın ne demek istediği hakkında çeşitli yorumlarda bulunuldu.

İşte Murat Yıldırım’ın Açıklaması!

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in rol aldığı ilk iki bölümü ekrana gelen ve BKM yapımı Ramo seyirci tarafından sevilmiş durumda. Reytingleri oldukça iyi olan dizi ayrıca sosyal medyada da kendisini sıklıkla yer bulma başardı. Ancak Salı akşamı ikinci bölümüyle ekrana gelen dizinin yeni bölümünün yayını sırasında oyuncu Murat Yıldırım sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Oyuncu oldukça ses getiren bir iddiayı dillendirdi. Murat Yıldırım açıklamalarında “Dün gece çok enteresan bir şey oldu! Ramo Twitter’da engellendi. Yurt dışından Türkiye trend listesinde bütün gece yüksek ilgi gördüğü ispatlanırken, Türkiye ortamında görülmesi engellendi! Aşağıda da ispatı. Reytinglerde bizi birinci yapan seyircimize boyun borcumdur…” ifadelerini kullandı.

23-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar