Müslüm ile yıldızı parlayan Şahin Kendirci TRT 1'den ekrana gelecek diziye katıldı

Müslüm ile yıldızı parlayan Şahin Kendirci TRT 1'den ekrana gelecek diziye katıldı
Müslüm filminde Müslüm Gürses'in küçüklüğünü canlandıran Şahin Kendirci, TRT 1'in yeni sezon başlayacak dizisine dahil oldu.

Müslüm filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci, adından söz ettirmeye devam edeceğe benziyor. Yeni sezonda TRT 1 ekranlarında olacak Şampiyon dizisinin başrolünde bildiğiniz gibi Tolgahan Sayışman yer alıyor. Bu iddialı diziye Şahin Kendirci'de dahil oldu. İşte detaylar.

2015 yılında vizyona giren Bana Masal Anlatma filmiyle birlikte oyunculuğa adım atan ve sonrasında 2018 yılında vizyona giren Müslüm filmindeki performansıyla göz dolduran Şahin Kendirci'yi bundan böyle televizyon ekranında da göreceğiz. Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Emir Özyakışır, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Bahar Süer, İlayda Alişan ve Mehmet Bozdoğan'ın rol alacağı kesinleşen TRT 1'den ekrana gelecek Şampiyon dizisinde Şahin Kendirci'de rol alacak.

Şampiyon dizisinin yönetmenliklerini Ketche ve Devrim Yalçın üstlenecek. Şampiyon dizisi çekimleri 26 Temmuz tarihinde başlayacak. Dizinin Eylül ya da Ekim aylarında TRT 1 ekranlarında olması bekleniyor. Bakalım ne tür bir dizi biz izleyicileri bekliyor. 

Şahin Kendirci kimdir?

19 Nisan 2001 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Şahin Kendirci, Şanlıurfalı bir ailenin oğludur. Küçük yaşlarda güzel sesiyle dikkat çeken Şahin Kendirci'nin tanınması Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O Ses Çocuklar yarışmalarıyla oldu. İlk olarak 2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı ve iyi netice aldı. 2014 yılında katıldığı O Ses Çocuklar yarışmasını ise etkileyici sesiyle kazanmayı başardı. O dönem adından söz ettirmeye başladı. Şahin Kendirci, 2015 yılında vizyona giren Bana Masal Anlatma filmiyle birlikte oyunculuğa adım attı. Burak Aksak'ın kaleme aldığı ve Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz gibi isimlerin rol aldığı Bana Masal Anlatma filminde tamirci çırağı karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştır. 2016 yılında Kül Olursun adında bir şarkı çıkarmıştır. 2018 yılında Sen Yanlış Yaptın, Adana'ya Gel Gidek ve Aldanma Çocuksu Mahsun Yüzüne şarkılarını içeren Adana'ya Gel Gidek adında bir EP albüm çıkarmıştır. Şahin Kendirci, Müslüm filmiyle birlikte büyük bir sükse yaptı. Müslüm Gürses'in hayatını anlatan filmde Müslüm Gürses'in çocukluk yıllarını canlandırdı. Filmde gösterdiği performansla geniş çevreler tarafından takdir toplamıştır. 

22-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar