Mustafa Keser İle Bülent Ersoy Arasında Sular Durulmuyor

Mustafa Keser İle Bülent Ersoy Arasında Sular Durulmuyor
Mustafa Keser ile Bülent Ersoy arasındaki sözlü kavga devam ediyor. Mustafa Keser’in iddialarına Bülent Ersoy cevap verdi.

Magazin dünyası son haftalarda ünlü şarkıcılar Mustafa Keser ile Bülent Ersoy arasında yaşananlarla uyuyup son gelişmeleri takip etmekle uyanıyorlar. Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Benzemez Kimse Bize adlı programın henüz iki bölüm yayınladıktan sonra final yapması ve Mustafa Keser’in bunda ünlü isim Bülent Ersoy’u suçlaması ikili arasındaki kavganın fitilini ateşlemişti. Sonrasında Mustafa Keser’in yaptığı açıklamalarla bu kavga iyice kızışmış ve ünlü şarkıcılar arasında büyük bir sorun yaşanmaya başlanmış ve her iki isimde sık sık açıklamalarda bulunmuştu. Özelikle Mustafa Keser’in Bülent Ersoy hakkında söyledikleri adeta magazin basını ve sosyal medyada bomba etkisi yaratmıştı. Mustafa Keser, Bülent Ersoy için kullanılan “Diva” kelimesini ona kimsenin vermediğini belirterek sert bir tonda ifadelerde bulunmuştu. Bunun üzerine ünlü isim Bülent Ersoy Mustafa Keser’e cevap verdi.

Bülent Ersoy’dan Cevap Geldi

Ünlü şarkıcılar Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasındaki birbirini suçlamalar ve sert sözler havalarda uçuşuyor. Mustafa Keser’in sert açıklamaları karşısında sessizliğini koruyan Bülent Ersoy sonunda konuştu. Bülent Ersoy Keser’in sözlerine “benim için yapılanları hiç umursamasam da eğer gerek görüyorsam haddini aşana cevap veririm. Somut göstergelerle, verilerle masanın üzerine atarım. Şahitlerle delillerle söylenenleri çürütürüm. Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim vardı ise hiçbir dirhem sevgi kalmaz. Diva denmezmiş de beni divan yaparlarmış. Ben dosya ile sayın Bilal Bey’e hepsini verdim. Herkes bu konuyu işledi, benimde cevap vermem, gerçekleri sunmam gerekirdi. O nedenle buradayım” ifadeleriyle cevap verdi. Bülent Ersoy ayrıca Mustafa Keser’in geçen sene kaybettiği annesine küfür ettiğini de ileri sürdü. Bülent Ersoy annesine küfür edildiğini görüntülerle belirlediğini iddia etti.

Keser Anında Cevap Verdi

Mustafa Keser ise Bülent Ersoy’un açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Mustafa Keser özellikle Bülent Ersoy’un annesine küfür ettiği iddialarına yanıt verdi. Mustafa Keser iddiaların doğru olmadığını belirterek Bülent Ersoy’un annesine küfür etmediğini kuliste konukları rahatlatmak için sinkaflı fıkralar anlattığını belirtti. Mustafa Keser Bülent Ersoy’un annesine kesinlikle küfür etmediğini görüntülerde olanın fıkra olduğunu ileri sürdü. İkili arasındaki kavganın daha ne kadar süreceği ise bilinmiyor.

13-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar