Nazlı Kayı’dan Gelinlik Eleştirilerine Yanıt

Nazlı Kayı’dan Gelinlik Eleştirilerine Yanıt
Geçtiğimiz günlerde Hacı Sabancı ile dünya evine giren Nazlı Kayı’nın nikahta giydiği gelinlik çok konuşulmuştu. Nazlı Kayı bugün gelinlikle ilgili açıklama yaptı.

Sosyete dünyasında son günlerde konuşulan konulardan birini geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız bir şekilde yakın akrabaların katılımıyla gerçekleştirilen Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı evliliği oluşturuyor. Geçtiğimiz sene Aralık ayında evlilik yolunda ilk adımı atan çift geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda dünya evine girdi. Ünlü çiftin nikah töreninde en çok konuşulan konuların başında ise Nazlı Kayı’nın giydiği gelinlik geldi. Sosyete dünyasında halen konuşulan Nazlı Kayı’nın giydiği gelinliğin fiyatından, beğenilip beğenilmediğine kadar pek çok konu ve iddia magazin basını ve sosyal medyada yer aldı. Hacı Sabancı ile dünya evine giren Nazlı Kayı’nın giydiği gelinliğin dünyaca ünlü bir markaya ait olduğu belirtilirken fiyatı ise adeta dudak uçuklattı. Ayrıca Nazlı Kayı’nın giydiği gelinlik konusunda ise sosyal medya ikiye bölündü ve bir kısım kullanıcı gelinliği yerden yere vurdu.

107 Bin 720 Lira’lık Gelinlik

Üç yıldır aşk yaşayan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti geçtiğimiz aralık ayında evlilik yolunda ilk adımı atmışlardı. Çiftin nikah töreni ise geçtiğimiz günlerde İstanbul Çırağan Sarayı’nda yapıldı. Kısıtlı bir davetli grubunun olduğu nikahta çiftin oldukça mutlu oldukları gözlenirken en çok dikkati ise Nazlı Kayı’nın giydiği gelinlik çekti. Nazlı Kayı nikah töreninde dünyaca ünlü bir markaya ait olduğu iddia edilen straplez tüy detaylı bir gelinlik seçti. Nazlı Kayı’nın tercih ettiği gelinliğin fiyatının ise 12 Bin Dolar yani 107 Bin 720 TL olduğu iddia edildi. Çift sosyal medya hesaplarından nikah fotoğraflarını paylaşırken sosyal medya kullanıcıları gelinlik konusunda ikiye bölümdü. Bir kısım kullanıcı gelinliği beğenirken bir kısım ise gelinliği beğenmedi ve adeta yerden yere vurdu. Bunun üzerine Nazlı Kayı yaptığı açıklamada gelinliğini beğendiğini belirtti. Nazlı Kayı açıklamasında “ilk görüşte aşık olduğum gelinliğim. Küçüklüğümden beri hayalimdeki ayakkabılar” ifadelerini kullandı.

Nazlı Kayı Kimdir?

Geçtiğimiz gün Hacı Sabancı ile dünya evine giren Nazlı Kayı 1993 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Nazlı Kayı Hukuk Fakültesi mezunudur. 2020 yılının Aralık ayında Hacı Sabancı ile nişanlanan Nazlı Kayı 28 yaşındadır.

13-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar