Mustafa Sandal'ın olduğu yarışmaya başvuru rekoru!

Mustafa Sandal'ın olduğu yarışmaya başvuru rekoru!
Şarkıcı Mustafa Sandal'ın koçluk yaptığı müzik yarışmasına rekor düzeyde başvuru geldi. Sandal'ın koç olarak görev yapacağı yarışmaya başvurular ise bakın ne zaman sona eriyor?

Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ünlü müzik yarışması, 'Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması: Ünkapanı Edition'da şarkıcı Mustafa Sandal koç olarak görev yapacak. Sevilen şarkıcı Mustafa Sandal'ın da olacağı yarışmaya bu yıl 11 binin üzerinde başvuru yapılarak rekor kırıldı. Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgını sebebiyle yarışmanın bazı kurallarında da değişiklikler yapılırken, sanatçı Mustafa Sandal, yarı finale kalmaya hak kazanan 10 müzisyene evden koçluk yapacak. Heyecan dolu yarışmada geri sayım başlarken Mustafa Sandal da heyecanını yarışmacılarla paylaştı.

Rekor düzeyde başvuru yapıldı

Vodafone FreeZone müzik yarışması her yıl müzikle ilgili hayalleri olan gençlere kapı açıyor ve yeteneklerini sergileme fırsatı sunuyor. Rekor bir katılımın yaşandığı bu yıl yarışma final tarihi 18 Haziran olarak belirlendi. Elemeleri geçerek yarı finale kalan 10 yetenekli aday ise Mustafa Sandal'dan online eğitim alacak. Mustafa Sandal, yarı finaldeki adaylara şarkı söylemenin püf noktalarını anlatacak ve nasıl daha iyi şarkı söylenebileceği konularında koçluk yapacak. Adaylara, ayrıca müzik sektörünün bilinen isimlerinden olan Tarık Sezer de tecrübelerini aktararak yol gösterecek. Heyecanla beklenen yarışmanın finali ise 18 Haziran'da gerçekleşecek.

Mustafa Sandal evden eğitim verecek

'Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması: Ünkapanı Edition' yarışmasında bu yıl koçluk yapacak Mustafa Sandal, yarışma hakkında açıklamalarda bulundu. Yarışma süreciyle ilgili bilgiler veren Sandal, "Müziğe gönül vermiş gençlerin desteklenmelerini düşünüyorum. 'Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması'nın bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Salgın nedeniyle yarışmanın yarı final sürecini evlerden yürüteceğiz. Ben de çekeceğim videolarla gençlere yardımcı olacağım. Uzaktan da olsa genç seslerle birlikte çalışacak olmak, benim için de güzel ve farklı bir deneyim olacak. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olduğuna eminim. Herkese bol şans diliyorum" ifadelerini kullandı. Her yıl çok sayıda gence yeteneğini sergileme imkanı sunan müzik yarışmasına bu yıl ilgi oldukça fazla. Genç yeteneklerle tecrübeli isimleri buluşturan yarışma heyecanla bekleniyor.

04-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar