Nazlı Sanem Ünal’ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Nazlı Sanem Ünal’ın Yeni Dizisi Belli Oldu
Son olarak Menajerimi Ara adlı yapımda rol alan genç ve güzel oyuncu Nazlı sanem Ünal Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Üç Kız Kardeş’in kadrosuna katıldı.

Son olarak geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Jülide karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Nazlı sanem Ünal’ın bu sezon rol alacağı dizi belli oldu. Menajerimi Ara’da gösterdiği performansla dikkatleri çeken güzel oyuncu sezon başında gelen teklifleri kabul etmemiş ve kendisi için en iyi olacak yapımı beklemeye karar vermişti. Genç oyuncu sonunda şu sıralar hazırlıkları süren ve seyirci tarafından merakla beklenen Üç Kız Kardeş dizisi ile el sıkıştı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin çekimlerinin yakın zamanda başlaması bekleniyor. Genç ve başarılı oyuncunun dizide hangi karaktere hayat vereceği henüz öğrenilemezken oyuncunun sevenleri bu habere oldukça sevindi.

Ünlüler Kadrosuna Bir Ünlü Daha

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Süreç Film tarafından hazırlıkları süren Üç Kız Kardeş adlı dizinin oyuncu castının tamamlanması için yoğun bir zaman ve çaba harcanıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi ünlü isim İclal Aydın’ın çok satan romanından televizyona uyarlanmış durumda. Dizinin oyuncu kadrosunda şu ana kadar Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Benian Dönmez, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu ve Hakan Atalay dahil olmuştu. Son olarak diziye güzel oyuncu Nazlı sanem Ünal katıldı. Özellikle Menajerimi Ara’da canlandırdığı karakterle dikkatleri çeken güzel oyuncunun bu dizideki performansı da merakla bekleniyor.

Nazlı Sanem Ünal Kimdir?

Üç Kız Kardeş adlı dizide rol alacağı öğrenilen genç ve güzel oyuncu Nazlı Sanem Ünal 22 Mayıs 1991 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya karar veren ünlü isim bunun için Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimleri almıştır. Genç ve güzel oyuncu ilk tecrübesini ise Üzgünüm Leyla adlı yapımla yapmıştır. Pek çok reklam filminde de rol alan güzel oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

·         Üzgünüm Leyla

·         Çok Güzel Hareketler Bunlar 2

·         Aykut Enişte

·         Organize İşler: Sazan Sarmalı

Bulunmaktadır.

30-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar