Necati Şaşmaz yeni işiyle hayranlarını şaşırttı

Necati Şaşmaz yeni işiyle hayranlarını şaşırttı
Necati Şaşmaz uzun zamandır yeni bir projede yer almıyor. Yeni dizi hazırlığında olduğu söylenen ancak iddiadan öteye geçmeyen Necati Şaşmaz’ın yeni işi hayranlarını şaşırttı.

Polat Alemdar karakteriyle yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisiyle fenomen olan ve hayranlarının büyük bir merakla yeni dizi beklediği Necati Şaşmaz yeni işi ile şaşırttı. Muazzez Ersoy ile birlikte yeni projesini açıklayan Necati Şaşmaz’ın yeni işi sosyal medyada merak konusu oldu. Şimdi detaylar

Necati Şaşmaz yeni işiyle hayranlarını şaşırttı

Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakteriyle fenomen olan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz uzun zamandır yeni bir projede yer almıyor. Sosyal medyada zaman zaman yeni bir dizi hazırlığında olduğu söylenen ancak her defasında iddiadan öteye geçmeyen Necati Şaşmaz’ın yeni işi hayranlarını şaşırttı. Muazzez Ersoy ile birlikte kendini müziğe veren ve bestekarlığa başlayan Necati Şaşmaz İbo Show programına çıkarak hünerini sergiledi. Necati Şaşmaz’ın bestelediği bir şarkıyı ünlü sanatçı Muazzez Ersoy okuyacak.

Şarkılarımı Muazzez’in okumasını istiyorum

Yayınlandığı yıllarda fenomen hale gelen Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakteriyle dünya çapında tanınan Necati Şaşmaz, oyunculuğa ara verip bestekârlığa soyundu. Etiler'de şarkıcı Muazzez Ersoy ile iş yemeğinden çıkarken görüntülenen Necati Şaşmaz, uzun süre üzerinde çalıştığı projeyi basın mensuplarıyla paylaştı. Yeni dizi hazırlığıyla ilgili soruları “Okuduğum senaryolar var” diyerek geçiştiren Necati Şaşmaz yeni işini şu cümlelerle açıkladı: "Müzikle ilgileniyorum. 1-2 şarkım var. Eğer Muazzez Ersoy beğenirse onun söylemesini istiyorum. Bir tane şarkı da ben seslendireceğim."

Yemek davetinde buluştuk

Öte yandan Necati Şaşmaz'la yemekte görüntülenen sanatçı Muazzez Ersoy ısrarlı sorulardan kaçamadı. Etiler'deki bir dönerci çıkışında yeni projesi sorulan Muazzez Ersoy “Necati Bey’in yemek daveti üzerine buluştuk" diyerek olay yerinden uzaklaştı.

Necati Şaşmaz kimdir?

51 yaşındaki Şaşmaz, Elâzığ doğumludur. Gençlik yıllarında turizm ile uğraşan Şaşmaz, üniversite sınavını kazanamayınca ABD'ye gitti. 2001 yılının eylül ayında ailesini ziyaret için gelen Necati Şaşmaz, 11 Eylül olayları yüzünden geri dönemedi. İlk başta reddettiği Kurtlar Vadisi projesini kabul ederek oyunculuğa başladı. Polat Alemdar karakteriyle kısa sürede fenomen olan Şaşmaz, 2012 tarihinde yapımcı Ömer Lütfi Mete'nin yeğeni Nagehan Kaşıkçı ile evlendi. Ünlü oyuncu son olarak 2016 yılında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle oyunculuğa ara verdi.

10-03-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar