Barcelona - Galatasaray maçı canlı izle

Barcelona - Galatasaray maçı canlı izle
Barcelona - Galatasaray maçı canlı izle: Barcelona ile Galatasaray arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçını canlı ve HD olarak izleyin.

Barcelona - Galatasaray maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Galatasaray, İspanya ekibi Barcelona ile karşı karşıya geliyor. Avrupa sahnesinde bileği bükülemeyen sarı kırmızılı ekip lider olarak geçtiği grup aşamasının ardından eleme aşamasında sahne alacak. Bu maç nasıl canlı olarak izlenir?

Barcelona - Galatasaray maçı canlı izle

Barcelona'nın evi olan Nou Camp'ta oynanacak olan Barcelona - Galatasaray maçı Exxen ekranlarında olacak. Sayfadaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Barcelona - Galatasaray maçının ilk 11'leri

Barcelona: Marc-André ter Stegen, Sergiño Dest, Ronald Araújo, Eric García, Jordi Alba, Nico González, Frenkie de Jong, Pedri, Adama Traoré, Memphis Depay, Ferran Torres.

Galatasaray: Iñaki Peña, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcão, Patrick van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Sofiane Feghouli, Ryan Babel, Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed.

Devre arasında Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray, takımın başına Domenec Torrent'i getirdi. Yıllarca Pep Guardiola'nın yardımcılığını yapan Torrent, 2007-2012 yılları arasında Barcelona'nın yardımcı antrenörü olarak görev yaptı. Domenec Torrent için oldukça ilginç bir maç olacak. Öte yandan devre arasında Barcelona'dan kiralık olarak gelen Inaki Pena için de farklı anlamlar taşıyan bir mücadele izleyeceğiz.

Barcelona, 21 yıl sonra ilk kez bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi grubundan çıkamadı. 3. sırada yer alan İspanya ekibi yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek durumunda kaldı. Temsilcimiz Galatasaray, seri başı olarak katıldığı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kurasında şanssız bir şekilde Barcelona'yı çekti.

Sezona Lionel Messi'ye veda ederek başlayan Barcelona, Hollandalı çalıştırıcı Ronald Koeman yönetiminde iç karartıcı bir performans sergiledi. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktörüyle yollarını ayıran Barcelona, kulübün efsane isimlerinden Xavi ile anlaşmaya vardı. Devre arasında Ferran Torres, Adama Traore ve Aubameyan transferlerinin ardından takım büyük bir yükselişe girdi. Öyle ki 2020 yılında yenilgi yüzü görmediler. Xavi'nin öğrencileri son 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Son mağlubiyetlerini bundan tam 3 ay önce 4 Aralık 2021 tarihinde Real Betis'e karşı 1-0'lık skorla aldılar.

10-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar