Necip Memili Erşan Kuneri’nin Kadrosunda

Necip Memili Erşan Kuneri’nin Kadrosunda
Hazırlıkları süren ve ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz tarafından hazırlanan Erşan Kuneri adlı dizinin oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Necip Memili’de dahil oldu.

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz tarafından hazırlıkları devam eden ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan Erşan Kuneri adlı dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan birbirinden ünlü isimler geçtiğimiz gün okuma provasında bir araya geldiler. Cem Yılmaz’ın sosyal medya hesabından bir paylaşımla okuma provasın duyurduğu ana ilişkin fotoğrafa ise çok sayıda mesaj ve beğeni yapıldı. Bu beğenilerden birini de yine dizide rol alacak olan ancak okuma provasında yer almayan ünlü oyuncu Necip Memili yaptı. Erşan Kuneri oyuncu kadrosunda da yer alan ünlü isim Necip Memili Cem Yılmaz’ın paylaşımına esprili bir dille yorum yaptı. Dizinin hazırlıklarının sürdüğü bu günlerde set yavaş yavaş mekana inmeye hazırlanıyor. Son hazırlıkların yapıldığı dizinin 2022 yılında Netflix’te seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Necip Memili’den Esprili Yorum

Cem Yılmaz’ın hazırlıklarını sürdürdüğü ve uzun zamandır hakkında konuşulan Erşan Kuneri dizisi için hazırlık aşamasında sona gelindi. Artık tüm hazırlıklar bitti ve okuma provaları başladı. Tüm oyuncuların katılımıyla gerçekleştirilen okuma provasının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Cem Yılmaz’ın paylaşımına yine dizide rol alacak olan başarılı oyuncu Necip Memili yorumda bulundu. Cem Yılmaz’ın “Rönesans… Dizicilikte Rönesans…” ifadelerini kullandığı paylaşımına esprili bir dille yorum yapan Necip Memili “tabi bensiz siz okuyun eylenin, vay beeee” yorumunda bulundu. Oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak, Çağlar Çorumlu ve Necip Memili gibi usta isimler yer alıyor. Dizinin çekimlerine 15 Haziran’da başlanacağı öğrenildi.

Necip Memili Kimdir

Son olarak Çukur dizisinde seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Necip Memili 27 Mayıs 1980 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Bu güne kadar pek çok yapımda rol alan usta oyuncu son olarak Çukur’da Cumali karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan öne çıkanlar şunlardır.

·         Şahsiyet

·         Ulan İstanbul

·         Beşinci Boyut

·         Arka Sokaklar

·         Karakomik Filmler 1

·         Dolunay

·         Bedel

23-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar