Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal Arda İle Omuz Omuza’da

Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal Arda İle Omuz Omuza’da
Kanal D ekranlarının sevilen ve Pazar günleri saat 12.00’da yayınlanan yemek programı Arda ile Omuz Omuza’nın konuğu Teşkilat’ın güzel oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu.

Televizyonların şu sıralar peş peşe final ya da sezon finali yapan dizilerinin ardından seyirciler ekranda alan yapımları seyretmeye başladı ve aslında bu yapımların oldukça güzel programlar olduğunu fark etti. Seyircinin her hafta sonu severek ve keyifle takip ettiği programlardan biri olan ve Kanal D ekranlarında Pazar günleri saat 12.00’da ekrana gelen Arda ile Omuz Omuza programı her hafta stüdyosuna aldığı ünlü isimlerle seyirciye eğlenceli anlar yaşatıyor. Ünlü şef Arda Türkmen ile birlikte aynı stüdyoda olan konuk isim seyirciye yaklaşık 1 saat süren yemek ve eğlence dolu dakikalar yaşatıyor. Arda Türkmen’in keyifli ve eğlenceli sunumuyla daha da renklenen programın bu haftaki konuğu ise yine Pazar akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve sezona yeni başlayan Teşkilat adlı dizinin genç ve başarılı oyuncusu Zehra karakterini canlandıran Deniz Baysal oluyor.

Arda İle Deniz Baysal Yemek Yapıyor

Kanal D ekranlarında Pazar günleri öğle kuşağında saat 12.00’da ekrana gelen Arda İle Omuz Omuza seyircinin hafta sonları keyifle seyrettiği yapımlardan biri. Program ünlü şef Arda Türkmen ile konuğunun aynı yemeği yapması formatı üzerine kurulu. Arda Türkmen’in sesli tarifi ile program konuğu Arda Türkmen’i görmeden sadece sesiyle yönlendirmesiyle istenilen yemeği yapmaya çalışıyor. Keyifli anların yaşandığı programın her hafta ayrı bir ünlü konuğu oluyor. Bu hafta ise programa Teşkilat dizisinin başarılı oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu konuk oluyor. Deniz Baysal Yurtçu ve Şef Arda Türkmen birbirine göstermeden Banofee Pie yapacaklar. İkili aynı süre ve malzemelerle yemeklerini tamamladıktan sonra karşılıklı olarak birbirinin yemeğini tadacaklar.

Deniz Baysal Yurtçu Kimdir?

Halen Teşkilat adlı dizide Zehra karakterine hayat veren güzel oyuncu deniz Baysal Yurtçu 5 Nisan 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Yurtçu daha sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır. Deniz Baysal Yurtçu’nun rol aldığı bazı yapımlar şunlardır.

·         Teşkilat

·         Hizmetçiler

·         7. Koğuş Mucize

·         Söz

·         Fazilet Hanım ve Kızları

·         Sevda Kuşun Kanadında

·         Kaçak Gelinler

·         Kayıp Şehir

·         Babalar ve Evlatları

23-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar