Necip Memili’nin dizisi Darmaduman gün değiştirdi

Necip Memili’nin dizisi Darmaduman gün değiştirdi
'Beverly Hills, 90210'dan uyarladığı Darmaduman dizisi bir grup gencin hikayesini anlatıyor. İlk üç bölümü perşembe günü yayınlanan Darmaduman ani bir kararla gün değiştirdi.

Fox Tv’nin yerli dizisi Darmaduman perşembe günlerine damga vuran yapımlardan biri. Necip Memili’nin başrolde olduğu Fox Tv’nin iddialı yapımı Darmaduman 27 Ekim Perşembe günü ilk bölümüyle adından söz ettirmişti. Ay Yapım imzalı gençlik ve dram dizisi Darmaduman gün değiştirdi. İlk üç bölümüyle ses getiren dizinin neden gün değiştirdiği araştırılıyor. Dizi severler merak ediyor, kadrosunda genç oyuncuların ağırlıkta olduğu Darmaduman dizisi hangi gün yayınlanacak? Kadrosunda ünlü oyuncuların yer aldığı Darmaduman dizisi haberimizde. Şimdi ayrıntılar

Necip Memili’nin dizisi Darmaduman gün değiştirdi

Deniz Yorulmazer'in yönetmen koltuğuna oturduğu, Damla Serim'in senaryosunu 'Beverly Hills, 90210'dan uyarladığı Darmaduman dizisi bir grup gencin hikayesini anlatıyor. İlk üç bölümü perşembe günü yayınlanan darmaduman ani bir kararla gün değiştirdi. Usta isimlerin yer aldığı dizi 4. Bölümden itibaren cumartesi akşamları ekrana gelecek. Darmaduman, 4. yeni bölümüyle 19 Kasım Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Darmaduman dizisinde kimler oynuyor?

Uyarlama dizileriyle ön planda olan Fox T’nin 'Beverly Hills, 90210'dan uyarladığı Darmaduman dizisi son yılların trend olan gençlik dizilerinden biri. Genç ve yetenekli isimlerden kurulan Darmaduman dizisinde oyuncular ve hayat verdikleri karakterler şöyle oluştu.

Necip Memili – Harun

Aslıhan Malbora- Ece

Mert Yazıcıoğlu- Kerem,

Hafsanur Sancaktutan- Derin

Aytaç Şaşmaz- Evren

Nur Fettahoğlu- Beliz

Metin Coşkun- Asaf

Ali Önsöz- Yağız

Meral Çetinkaya- Ayla

Bestecan Sağlam- Simla

Umut Kaya- Görkem

Darmaduman’ın konusu nedir?

Yayınlandığı dönemde tüm dünyada konuşulan ve çeşitli ülkelerde uyarlamaları izleyiciyle buluşan ‘Beverly Hills, 90210 ülkemizde Ay Yapım imzasıyla Fox Tv için uyarlandı. Babasıyla fikir ayrılığı yüzünden anlaşamayan Harun uzun süren küslük sonrası İstanbul'a geri döner. Baba evine dönmesi biraz da hayat şartlarından dolayıdır. Ailesiyle birlikte baba ocağına geri dönen Harun’un hem geçmişiyle hem de çevresiyle olan sınavı kolay olmayacaktır. Sadece Harun değil, eşi ve çocukları da yeni bir çevreye uyum sağlamakta zorlanır. Harun’un ve ailesinin hem kendilerini hem de hayatı tanımaları sancılı geçerken hayatın hazırladığı sürprizler de olacaktır. Hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfeden gençlerin bu yolculukta hem yetişkinlerle hem de ergenliğin sorunlarıyla yüzleşmeleri bazen keyifli bazen de dramatik günler yaşatacaktır.

14-11-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar