Bir iddialı dizi daha final yapıyor

Bir iddialı dizi daha final yapıyor
Fox Tv’de yaprak dökümü devam ediyor. Bu sezon başlayan dizlerinden beklediğini bulamayan kanal bir dizisinin daha final yapmasına karar verdi.

Bu sezon yeni başlayan pek çok dizi erken final yaparak seyircisine veda etti. Hem yapımcı şirketler için ve hem de yayıncı kanal için hiçte kolay olmayan bu durum ne yazık ki devam ediyor. Amansız reyting mücadelesinde beklenenin altında kalan ve milyonlarca liraya mal olarak hem yapım şirketine hem de kanalına kaybettirmeye başlayan diziler için ister istemez erken final kararı alınıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan diziler bu sezon ve geçtiğimiz sezon bir türlü reyting mücadelesinde bekleneni veremedi. Kanal peş peşe pek çok yapımının erken final kararını alırken bu diziler yerine yenilerinin de siperişini yapım şirketlerine verdi. Henüz yeni başlayan dizilerden olan ve 10 Aralık tarihinde 7. Bölümüyle ekrana gelen Fox Tv’nin yeni dizilerinden Darmaduman’ın da reytinglerde bekleneni verememesi üzerine dizi için erken final kararı alındı. Sezona iddialı başlayan ve kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı dizinin final yapacak olması sektörde şaşkınlık yarattı.

Darmaduman Final Yolunda

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yabancı bir diziden uyarlanan Darmaduman dizisi için erken final kararı geldi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizinin reytingleri başladığı günden beri istenilen seviyeye bir türlü gelmedi. Bu durum karşısında daha fazla kan kaybetmek istemeyen kanal yönetimi dizinin 9. Bölümle birlikte ekranlara veda etmesine karar verdi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu dizinin erken final kararı seyirciyi üzdü. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi şu ana kadar elde ettiği reytinglerle hayal kırıklığı yaratan dizilerden biri oldu. İlk bölümü 27 Ekim’de ekrana gelen dizinin 9. Bölümün yayınlanacağı 24 Aralık’ta son kez seyirciyle buluşacağı belirtildi.

Darmaduman Oyuncu Kadrosu

Ay Yapım imzalı uyarlama dizi Darmaduman Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan dizilerden biri. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu, Necip Memili, Aslı Orcan, Meral Çetinkaya, Metin Coşkun, Ali Önsöz, Beste Can Sağlam ve Umut Kaya yer alıyor.

11-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler