Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya'yı buluşturan Sana Söz'den dikkat çeken kareler

Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya'yı buluşturan Sana Söz'den dikkat çeken kareler
Merakla beklenen yeni dizi Sana Söz sete çıkmıştı. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya'yı buluşturan Sana Söz dizisinden çarpıcı kareler geldi. İşte Sana Söz'le ilgili tüm detaylar…

Ekrana gelmeye hazırlanan Sana Söz dizisi merakla bekleniyor. O3 Medya imzası taşıyan Sana Söz dizisi Star Tv ekranından seyirciyle buluşacak. Uzun bir hazırlık sürecinin ardından çekimlerine başlanan Sana Söz'ü başrolleri oldukça güçlü isimler. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya'yı başrolde buluşturan Sana Söz sezonun iddialı yapımı olmaya hazırlanıyor. Tanıtım ve sosyal medya paylaşımlarına hız verilen Sana Söz dizisi yakında Star Tv'de yayınlanacak. Sana Söz başrollerinin afiş çekimleri için verdiği pozlar da bugün kanalın resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Sana Söz dizisi ne zaman başlıyor?

Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya'dan Sana Söz dizisi için dikkat çeken pozlar geldi. Merakla beklenen yeni dizi Sana Söz bomba gibi bir tanıtım videosu ile ekrana gelmeye başladı. Henüz yayın tarihi açıklanmayan Sana Söz dizisinde gündüz kuşağında yayınlanan programların benzeri dizi olarak sunuluyor. Başarılı bir program sunucusu Elif'le komiser Ömer'in her şeye rağmen inandıklarından vazgeçmemeleri ekrana yansıyacak. İki tecrübeli ismi başrolde buluşturan Sana Söz dizisi son zamanlarda kaliteli yapımlarla adını duyuran O3 Medya imzası taşıyor. Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'dan sonra Nehir Erdoğan ise Benim Adım Melek disizinden sonra Sana Söz'le seyirci karşısında olacak.

Sana Söz oyuncu kadrosunda kimler var?

İlk fragmanı yayınlanan Sana Söz dizisi dikkat çekmeyi başardı. Sana Söz afiş çekimleri için objektif karşısına geçen Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'ya ise beğeni yağdı. İkilinin verdiği pozlar diziye olan merakı daha da arttırırken fragman dizi ile ilgili ip uçları veriyor. Gündüz kuşağı programlarını andıran bir senaryo ile ekrana gelmeye hazırlanan Sana Söz'ün oyuncu kadrosu da şekilleniyor. Serkan Altunorak, Beran Kotan, Aslıhan Kapanşahin, Atakan Hoşgören, Hivda Zizan Alp, Ayçin İnci, Ali Önsöz, Emin Olcay, Gökçe Yanardağ gibi isimler  Sana Söz dizisinin kadrosunda yer alıyor.

18-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar