Eski Milli Futbolcu Emre Aşık Kaza Geçirdi

Eski Milli Futbolcu Emre Aşık Kaza Geçirdi
Bir zamanlar Galatasaray ve Milli Takımda top koşturan eski milli futbolcu Emre Aşık trafik kazası geçirdi. Motosikletiyle bir araçla çarpışan emre Aşık'ın durumu iyi.

Magazin basını ve sosyal medyada yer alan bir haber bir anda yürekleri ağızlara getrdi. Bir zamanlar Galatasaray ve Milli takımda mücadele eden ünlü futbolcu Emre Aşık’ın trafik kazası geçirdiği haberleri herkesin derin bir endişe duymasına sebep oldu. geçtiğimiz günlerde meydana gelen olay sırasında motosikletiyle kırmızı ışıkta bekleyen ve yeşil yanınca harekete geçen ünlü futbolcunun motosikleti ile bir araç çapıştı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan eski milli futbolcu Emre Aşık ayağından yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Emre Aşık’ın hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Eski ünlü futbolcunun durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Şikayetçi Olmadılar

Geçtiğimiz günlerde motosikletiyle Sarıyer’de seyir halinde olan eski milli futbolcu Emre Aşık İstinye Park AVM yakınlarındaki trafik ışıklarında kırmızıda beklemeye başladı. Emre Aşık yeşil ışık yanınca hareket etmek istedi ve bu sırada da yan yönden gelen özel bir araçla çarpıştı. Çapmanın şiddetiyle Emre Aşık motosikletinden yere düştü ve ayağından yaralandı. Emre Aşık’ın çarpıştığı diğer aracında özel bir televizyon kanalda şoförlük yapan bir kişiye ait olduğu öğrenildi. Araç şoförünün 112 acil yardım hattını arayarak yardım istemesi üzerine olay yerine sağlık görevlileri geldi ve Emre Aşık ambulansla hastaneye kaldırıldı. Baltalimanı Hastanesinde tedavi altına alınan ünlü futbolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tedavisinin ardından taburcu edilen Emre Aşık ve çarpıştığı aracın şoförü birbirinden şikayetçi olmadılar.

Mahkeme Kararıyla Çocuklarının Velayetini Almıştı

Geçtiğimiz günlerde uzun süredir kavgalı olduğu ve boşanmak istediği eşiyle olan mahkemesi sona eren ve karara bağlanan Emre Aşık uzun süren bir hukuk mücadelesinin ardından eşiyle olan mahkemesini kazanmış ve çift boşanmıştı. Anlaşmalı başlayan ancak daha sonra eşinin vazgeçmesiyle çekişmeliye dönen mahkemede ayrıca çocuklarının da velayetini almak isteyen Emre Aşık mahkeme sonunda çocuklarının da velayetini almıştı. Ünlü isim mahkeme çıkışında yaptığı açıklamada çocuklarımla yeni ve mutlu bir hayata başlamak istiyorum demişti. Biz de yaşanan kazadan dolayı ünlü isme geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve sağlığına biran önce kavuşmasını temenni ediyoruz.

18-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar