Nejat İşler'in yeni projesi belli oldu!

Nejat İşler'in yeni projesi belli oldu!
Son olarak Behzat Ç. nin son sezonunda boy gösteren başarılı oyuncu Nejat İşler yeni bir proje için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Yönetmen Murat Şeker'in yeni filmi Ya İstiklal Ya Ölüm ilk başrol oyuncusunu seçti. Başarılı oyuncu Nejat İşler uzun bir aradan sonra beyazperdeye Ya İstikal Ya Ölüm filmiyle geri dönüyor. Bir kahramanlık öyküsünü anlatacak olan filmin konusu nedir? Nejat İşler hangi rolü canlandıracaktır? Detaylar;

KUVA-Yİ MİLLİYE LİDERİNİ CANLANDIRACAK

Son olarak 2016 yılında vizyona giren İkimizin Yerine filmiyle beyazperdede yer alan Nejat İşler şimdi ise bir tarih dizisinin hazırlıklarına başlıyor. İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunu konu alan Ya İstiklal Ya Ölüm filminin çekimlerinin 2020 yaz ayında başlayacağı söyleniyor. Nejat İşler ise filmde Kuva-yı Milliye’nin Kadıköy grubunun lideri Şehit Mehmed’e hayat verecek.

FUTBOL İLE İÇ İÇE BİR KAHRAMANLIK DESTANI

Kurtuluş Savaşı yıllarındaki İstanbul'u anlatacak olan Ya İstiklal Ya Ölüm filmi Kuva-yi Milliye üyesi olan Fenerbahçe Spor Klubü'nün vatan mücadelesine olan katkısını konu alacak. Dönem dizisi olduğundan produksiyon hazırlıkarı 1 yıl önceden başlayan ve 2021'de vizyona girmesi planlanan film aynı zamanda seyirciye futbol tarihi hakkında bilgi verecek. 

 NEJAT İŞLER KİMDİR?

28 Şubat 1972 tarihinde İstanbul'da doğan Nejat İşler liseyi Cağaloğlu Anadolu Lisesinde okumuş bu yıllarda okulun tiyatro koluna katılmıştır. Üniversiteyi kazanamayınca bir süre sokakta tshirt, kitap ve dergi gibi şeyler satmıştır. Daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğrafçılık bölümünü kazanmış fakat başlamadan askere gitmiştir. Tiyatroya olan merakını farkeden İşler konservatuar sınavlarına girmiş ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde okumaya hak kazanmıştır. Buradan mezun olana kadar devlet tiyatroları ve çeşitli dizilerde oynamıştır. Daha sonra iki arkadaşıyla birlikte Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu'nu kurmuştur. 1994 yılından itibaren birçok televizyon dizisinde rol alan oyuncu tanınımaya Gülbeyaz ve Aliye dizilerinde başlamıştır. 2007 yılında zamanının sevilen dizisi Bıçak Sırtı'nda oynamıştır. 2011 yılında Kaybedenler Klübü filminde başrol oynamış aynı yıl Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde sıradışı bir karakter olan Ercüment Çözer'e hayat vermiştir. Sanatçı dizinin dijital platformda yayınlanan son sezonuna da katılmıştır. 

22-11-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar