Neslihan Yeldan Ekranlara Geri Dönüyor

Neslihan Yeldan Ekranlara Geri Dönüyor
Ünlü oyuncu Neslihan Yeldan son projesi Sen Çal kapımı dizisi ardından çok beğenilerek şimdi yeni proje ile ekranlara gelecek.

Fox TV ekranlarında Kerem Bursin ve Hande Erçel'in başrollerinde oldugu Sen Çal Kapımı dizisinde Aydan Karakterine hayat vererek beğeni toplayan Neslihan Yeldan, yeni projesi ile hayranlarının karşısına geçecek.

Neslihan Yeldan, ara ara molalar vermeyi seven başarılı oyuncu Sen Çal Kapımı dizisi final yaptıktan sonra bir süre kendine dinlenme fırsatı ayırdı. Yine Fox TV’de başlayan başrolde  Gökçe Bahadır’ın rol aldığı  Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin ilk bölümüne konuk oyuncu olarak katıldı. Ünlü oyuncu Neslihan Yeldan, oyunculuk performansıyla izleyelenler  tarafından çok beğenildi. Neslihan Yeldan evlilik hakkında her şey dizisinde ilerleyen bölümlerde yeniden diziye dâhil olacağı ortaya çıkan haberler arasında. Usta oyuncu, uzun yıllardır dizi, sinema ve tiyatro sahnelerinde seyirci karşısına çıktı.

Kuzey Güney, Kiraz Mevsimi, İstanbullu Gelin Senem karakterine hayat vererek büyük beğeni toplamıştı. Çok iddialı yapımlarda rol alan Neslihan Yeldan Sen Çal Kapımı dizisindeki başarılı oyunculuğu ile  de çok beğeni gördü. Güzel oyuncu, yeniden Fox TV ekranlarında, Evlilik hakkında her şey dizisi ile seyirci karşısında olacak. Genç ve güzel oyuncu Gökçe Bahadır’ın uzun aradan sonra izleyici ile buluştuğu Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide konuk oyuncu olarak rol alan Neslihan Yeldan, önümüzdeki bölümlerde bir kez daha dizide kendini gösterecek.

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı olan Neslihan Yeldan, 25 Şubat 1969 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 1987 yılında Ortaoyuncular topluluğunda sanat yaşamına başladı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Konservatuvarından mezun oldu. 2007 yılında Leo James Felix Pollock ile dünya evine girdi. Bu evlilikten bir erkek çocuğu sahibi oldu. Ünlü oyuncu Neslihan Yeldan 2019 yılında Leo James Felix Pollock ile boşandı.

Kavak Yelleri dizisinde Nur karakteri, Kuzey Güney dizisinde Aynur’a, Saklı Kalan dizisinde Nevin Cevher’e ,Kiraz Mevsimi dizisinde Önem Dinçer’e, Arkadaşlar İyidir dizisinde Candan Subaşı’a, İstanbullu Gelin dizisinde Senem’e, Bizim Hikaye dizisinde Hayat Aslısu’ya, Sen Çal Kapımı dizisinde Aydan Bolat’a hayat vererek bir çok dizide rol almıştır. Şimdi ise başrollerinde Gökçe Bahadır’ın rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alacak.

05-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar