Ünlü Oyuncu Yasak Elma’dan Ayrılıyor mu?

Ünlü Oyuncu Yasak Elma’dan Ayrılıyor mu?
Fox Tv ekranlarında beş sezondur yayınlanan ve pazartesi akşamlarının en başarılı yapımlarından olan Yasak Elma’da sürpriz bir ayrılık yaşanıyor.

Medyapım tarafından hazırlanan ve bu sezon beşinci sezonuyla ekranlarda olan Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma seyircinin pazartesi akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Her sezonu olay olan ve her sezon reytinglerde kanalını başarıyla temsil eden Yasak Elma özellikle kadın izleyiciler tarafından heyecanla takip ediliyor. Kadınların hakim olduğu ve erkelere adeta nefes aldırmadığı Yasak Elma her sezon yeni hikaye ve yeni oyuncularla kadrosunu zenginleştiriyor. Dizinin başından beri kadroda yer alan Şevval Sam ve Eda Ece’nin dışında hemen bütün oyuncuların diziye sonradan dahil olduğu Yasak Elma’da bu sezon kadrosuna katılan genç ve ünlü isim Yasmin Erbil’in diziyle yollarını ayıracağı iddia edildi. Diziye bu sezon dahil olan ve Canan karakterine hayat veren Yasmin Erbil’e son bölümde herhangi bir sahne yazılmaması da dikkatleri çekti.

Yasmin Erbil (Canan) Yasak Elma’ya Veda Ediyor!

Medyapım tarafından hazırlanan ve son beş sezondur pazartesi akşamlarına damgasını vuran başarılı dizi Yasak Elma bu sezonda yoluna tam gaz devam ediyor. Entrikanın eksik olmadığı ve güç, iktidar ve para’nın hikayeyi domine ttiği dizide bu sezon kadroya katılan ve dizide Canan karakterine hayat veren genç ve güzel isim Yasmin Erbil’in diziyle vedalaşacağı öğrenildi. Oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen’in yer aldığı Yasak Elma’da ayrıca Canan karakteriyle dizide yer alan Yasmin Erbil’e son bölümlerde herhangi bir sahne yazılmadı. İddialara göre dizide bu sezon rol almaya başlayan Yasmin Erbil’in performansı yapım ekibi tarafından beğenilmedi ve bu oyuncuya sahne yazılmamaya başladı. İddialar doğruysa Yasmin Erbil’in önümüzdeki bölümlerde diziye veda edeceği öğrenildi.

Yasmin Erbil Kimdir?

Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma’da yer alan Yasmin Erbil ünlü isim Mehmet Ali Erbil’in kızı olarak 2 Aralık 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya başlayan ünlü isim reklamlarda ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Bu sezon başında Yasak Elma’nın kadrosuna dahil olan Yasmin Erbil’in bu yapım ilk dizisi olacaktır.

05-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar