Nesrin Cavadzade'nin yeni dizisi belli oldu!

Nesrin Cavadzade'nin yeni dizisi belli oldu!
Başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade'nin yeni projesi belli oldu! Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren oyuncu bir dijital platfoma mı taşınıyor?

Fox TV ekranlarında yayınalanan Bizim Hikayesi dizisinde rol alırken aynı kanalda Yasak Elma dizisine transfer olan ve karakteriyle büyük ses getiren Nesrin Cavadzade diziden ayrılıyor mu? Geçtiğimiz günlerde verdiği bir dergi röportajında heyecanlandığı bir proje olduğunu belirten Cavadzade bir internet dizisinde yer alacak. Nesrin Cavadzade'nin yeni projesi hakkında detaylar;

NESRİN CAVADZADE NETFLİX İÇİN HAZIRLANIYOR

Edinilen bilgilere göre yazar ve yönetmen Berkun Oya Netflix'te yayınlanmak üzere bir proje hazırlıyor. Hayatın içinden gelen sosyal birtakım sorunları anlatacak olan dizi projesinin 8 bölüm süreceği konuşuluyor. Başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade ise başrollerden birini canlandırmak üzere proje ile el sıkıştı. Yapımcılığını Ali Farkhonde ile Nisan Ceren Göçen ikilisinin üstleneceği dizinin 2020 yılının içinde yayınlanması bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı isimler yer alacak. 

NESRİN CAVADZADE KİMDİR?

30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de doğan Nesrin Cavadzade 11 yaşına kadar Azerbaycan'da yaşamış daha sonra annesiyle Türkiye'ye gelmiştir. Tiyatro olan merakı lisede başlamış okulda düzenlenen oyunlara katılmıştır. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde okuyarak tamamlamıştır. Burada okurken 5 tane kısa film çekmiş ve ödüller almıştır. Üniversiteden sonra “Yersiz Yurtsuz” adlı dizide başrolü üstlenerek televizyona adım atmıştır. Dizinin yönetmeni Cemal Şan dizi bitiminde “Dilber’in Sekiz Günü” adlı filminde oynamasını teklif etmiş ve başarılı oyuncu bu filmdeki rolüyle Erzurum,Bursa ve Ankara Film Festivalleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerine layık görülmüştür. 2011 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Al Yazmalım dizisinde oynamıştır. 2014 yılında Küçükağa dizisinde oynayan Cavadzade Annemin Şarkısı, Kuzu ve Son Mektup gibi filmlerde oynayarak kendini beyaz perdede de göstermiştir. 2018 yılında Fox TV ekranlarındaki Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakterine hayat veren oyuncu şimdi ise aynı kanalda Yasak Elma dizisinde yer almaktadır. 

01-12-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar