Nesrin Cavadzade Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?

Nesrin Cavadzade Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?
Fox TV'nin heyecan dolu dizisi Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade verdiği röportajda yeni projesinden bahsetti. Peki başarılı oyuncu yeni katıldığı diziden ayrılıyor mu?

Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece ve Barış Kılıç gibi isimlerin bulunduğu Yasak Elma dizisine geçen sezon sonu katılan ve Şahika karakterine hayat veren oyuncu Nesrin Cavadzade entrika dolu dizide kilit bir ol oynuyor. Dizideki dengeleri değiştiren ve 3.sezona damga vuran Şahika karakterini severek oynayan ve kendisinden çok farklı olduğunu söyleyen Cavadzade geçtiğimiz gün Alem Dergisine röportaj verdi. Sevenlerine yeni proje müjdesi veren başarılı oyuncu Yasak Elma dizisinden ayrılıyor mu?

''SÖYLERSEM MİLYON DOLARLIK CEZA ÖDERİM''

İnternet dizilerinin hızla çoğaldığı şu günlerde bir dijital platformla anlaştığını söyleyen Nesrin Cavadzade Alem Dergisine verdiği röportajda, “Detay verirsem milyon dolarlık bir ceza ödeyeceğim. Ama beni çok heyecanlandıran bir proje olduğunu söyleyebilirim. Gerçi yine dizim devam ederken setten sete koşacağım günler beni bekliyor ama olsun. Bu yorgunluğu geleceğe yatırım olarak görüyorum. 2020 şimdiden harika bir yıl olacak çünkü bütün bu projeler birer birer değerli seyircilerimizle buluşacak. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayallerimin bile ötesinde bir kariyer yaptım ve yapmaya devam ediyorum” açıklamasını yaparak çok yakında yeni bir yapımda yer alacağını söyledi. 

Cavadzade'nin ''Dizim devam ederken setten sete koşacağım günler beni bekliyor.'' cümlesinden Yasak Elma dizisine devam edeceği ve temposunu ikiye katlayacağı mı çıkıyor? Dizide herkesin düşman olduğu Şahika devamlı olacak mı?

NESRİN CAVADZADE KİMDİR?

30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de doğan Nesrin Cavadzade 11 yaşına kadar Azerbaycan'da yaşamış daha sonra annesiyle Türkiye'ye gelmiştir. Tiyatro olan merakı lisede başlamış okulda düzenlenen oyunlara katılmıştır. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde okuyarak tamamlamıştır. Burada okurken 5 tane kısa film çekmiş ve ödüller almıştır. Üniversiteden sonra “Yersiz Yurtsuz” adlı dizide başrolü üstlenerek televizyona adım atmıştır. Dizinin yönetmeni Cemal Şan dizi bitiminde “Dilber’in Sekiz Günü” adlı filminde oynamasını teklif etmiş ve başarılı oyuncu bu filmdeki rolüyle Erzurum,Bursa ve Ankara Film Festivalleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerine layık görülmüştür. 2011 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Al Yazmalım dizisinde oynamıştır. 2014 yılında Küçükağa dizisinde oynayan Cavadzade Annemin Şarkısı, Kuzu ve Son Mektup gibi filmlerde oynayarak kendini beyaz perdede de göstermiştir. 2018 yılında Fox TV ekranlarındaki Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakterine hayat veren oyuncu şimdi ise aynı kanalda Yasak Elma dizisinde yer almaktadır. 

18-11-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar