Nesrin Cavadzade'den hiç birini aldattınız mı sorusuna cevap!

Nesrin Cavadzade'den hiç birini aldattınız mı sorusuna cevap!
Hürriyet gazetesine verdiği röportajda içtenlikle iitirafta bulunan Nesrin Cavadzade içini döktü. “Aşka laf geçmiyor ki!" diyen Cavadzade sorulan aldatma sorusuna ne cevap verdi?

Son zamanların bol ödüllü kadın oyuncularından Nesrin Cavadzade'den "Hiç birini aldattınız mı?" sorusuna samimi bir cevap geldi. Hürriyet gazetesine verdiği röportajda içtenlikle iitirafda bulunan Nesrin Cavadzade içini döktü. “Aşka laf geçmiyor ki!" diyen Nesrin Cavdzade kimdir, röportajda sorulan aldatma sorusuna ne cevap verdi, haberimizde.

Nesrin Cavadzade'den "Hiç birini aldattınız mı?" sorusuna cevap!

Hürriyet gazetesinden hakan Gence ile yaptığı röportajda özel hayatına ilişkin sorulara verdiği samimi cevaplarla dikkat çeken Nesrin Cavadzade sosyal medyadan binlerce güzel tepki aldı. Özellikle koca muhabbeti üzerine verdiği cevapla hayranlarını güldüren Nesrin Cavadzade bir kez daha gündem olmayı başardı.

Aşka Laf Geçmiyor ki”

Nesrin Cavdzade röportajında “koca dediğin maymuna benzer” ve “aşka laf geçmiyor ki” söylemleriyle dikkatleri bir kz daha kendine çekti. Canlitv olarak güzel oyuncunun cümlelerini aynen paylaşıyoruz. "Anneannem her zaman 'Koca dediğin maymundan hallice olur, sakın yakışıklı adama âşık olmayın' derdi. Bunu söyledim. Sonra başım büyük belaya girdi. Sosyal medyadan erkekler 'Nesrin şansım var mı?' diye binlerce abuk sabuk fotoğraf yolladı"

Kendisine gelen auk subuk mesajlardan yakınan Cavadzade, Hürriyet muhabiri Hakan Gence'nin “Hiç birini aldattınız mı?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi. " Aldatmak sevişmek anlamında ise hiç yapmadım. Ancak bir ilişkim varken, zihnimde başka aşklara savrulduğum oldu. Aşka laf geçmiyor ki"

Nesrin Cavdzade Kimdir?

1982 tarihinde Bakü’de doğan oyuncu, 11 yaşında İalesiyle İstanbul’a yerleşti. Şişli Özel Bilgi Lisesi ve ŞişLi Terakk Lisesi'nde Tiyatro Kolu’na katılarak “Türkmen Düğünü” adlı oyunda sahne aldı. Ardından Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünü bitirdi. Daha fakültedeyken kısa filmler çeken oyuncu Berlin Film Festivali’nin de bulunduğu çeşitli yurtiçi ve yurtdışı festivallerde ödüller aldı. Şahika Tekand Studio Oyuncularında oyunculuk eğitimi alan Nesrin Cavadzade Rusça, İngilizce ve Fransızca konuşabiliyor.

Yersiz Yurtsuz” adlı TV dizisinde başrol oynayarak oyunculuk kariyerine başlayan Cavadzade asıl şöhretini “Dilber’in Sekiz Günü” adlı filmindeki performansıyla elde etti. Bu filmdeki performansıyla Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerini kazandı. ATV ekranlarında yayınlanan “Samanyolu” adlı dizi ile hayran kitlesini genişletti. Pek çok platformda “En İyi Kadın Oyuncu” ödülü alan Nesrin Cavadzade'ye canlitv olarak başarılar diliyoruz.

Aldığı Ödüller

2014 – 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En iyi kadın oyuncu” (Kuzu filmi)
2011 – 48.Antalya Film Şenliği – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Güzel Günler Göreceğiz)
2012 – 17.Sadri Alışık Ödülleri – En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yangın Var)
2012 – 23.Ankara Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Yangın Var)
2009 – 20.Ankara Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Dilber’in Sekiz Günü)
2008 – 3.Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Dilber’in Sekiz Günü)

03-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar