Netflix Emily in Paris İçin 3. ve 4. Sezon Onayını Verdi

Netflix Emily in Paris İçin 3. ve 4. Sezon Onayını Verdi
Netflix’in sevilen dizilerinden olan ve romantik komedi türünde işlenen dizisi Emily in Paris 3. ve 4. Sezon onaylarını almayı başardı.

Yerli ve yabancı pek çok içeriği bünyesinde barındıran ve dünyanın en çok abonesine sahip olan internet yayın platformu Netflix seyircisinin beğendiği ve devamını istediği yapımların yeni sezonlarına onay vermeye devam ediyor. Birbirinden başarılı pek çok içeriği izleyiciyle buluşturan Netflix seyircinin çok sevdiği komedi dizisi Emily in Paris için de yeni sezon onayını verdi. Üstelik 2. Sezonu yayınlanan yapım için Netflix sadece 3. Sezonun onayını değil aynı zamanda 4. Sezonun onayını da verdi. Böylece başarılı dizi iki sezon daha seyirciyle buluşmayı garantiledi. İlk sezonu 2020 yılında yayınlanan dizinin 2. Sezonu ise 2021 yılında yayınlandı. Chigaco’da yaşayan Emily Cooper bir pazarlama firmasında çalışmak için Paris2e taşınmıştır. Yeni yaşam yeri Paris’e ve şartlara uyum sağlamaya çalışan Emily burada pek çok yeni olay ve kişilerle karşılaşmakta ve yeni deneyimler elde etmektedir.

3. ve 4. Sezon Onayını Aldı

Emily in Paris Netflix’in romantik komedi türünde ele alınan dizlerinden biri olarak dikkatleri çekiyor. 2020 yılında ilk sezonuyla seyirciyle buluşan ve ardından 2021 yılında ikinci sezonu yayınlanan dizi seyirci tarafından çok sevildi. Bir Amerikalının Paris’te sert mizaçlı Fransızlarla birlikte yaşamaya başlamasının komik hikayesini anlatan dizi için 3. Sezon onayı bekleyen seyirci Netflix’in 3 ve 4. Sezon onayını aynı anda vermesi oldukça heyecan yarattı. En az iki sezon daha seyirciyle buluşacak olan dizinin yeni sezon çekimlerinin başlaması ve yakında seyirciyle buluşması bekleniyor. 94 ülkede 107 milyon izleyiciye ulaşan dizinin en çok izlenen 10 yapım arasında yer aldığı belirtildi.

Emily in Paris Konusu

Emily Cooper Chigaco’da yalayan biridir. Günün birinde bir pazarlama firmasından iş teklifi alır. Ancak bunun için Fransa’nın başkenti Paris’e taşınması gerekmektedir. Emily Paris’e taşınır ve burada bilmediği ve yabancısı olduğu bir kültürle karşılaşır. Emily Paris’te sadece kültürel farklılıklara uyum sağlamakla kalmıyor aynı zamanda hem işte hem de özel hayatında kendisini güvencesiz durumlarda buluyor. 3. Ve 4. Sezonlarda Emily’in Paris’te kalması ve yine olayların ve serüvenin içinde yer alması bekleniyor.

11-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar