Yargı Dizisinde Ayrılık Kesinleşti! Usta Oyuncu Oğlum Dizisinde!

Yargı Dizisinde Ayrılık Kesinleşti! Usta Oyuncu Oğlum Dizisinde!
Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Zafer karakterini canlandıran Ali Seçkiner hikayesinin bitmesiyle Oğlum Dizisine katıldı.

Kanal D ekranlarında pazar akşamları seyirciyle buluşan ve bu sezonun flaş yapımlarından olan Yargı dizisi seyirciyi etkilemeye ve ekrana kilitlemeye devam ediyor. İdealist bir savcı ve bir avukatın etrafında dönen hikayelerin konu edildiği dizi Pazar akşamlarına damgasını vuruyor. Bir cinayetle başlayan ve her bölüm karmaşıklaşan ve her bölüm seyirciyi şaşırtan bir ilişkiler ağına dönen dizinin oyuncularından olan usta isim Ali Seçkiner’in durumu sonunda netleşti. Dizinin geçtiğimiz bölümlerinde öldüğü söylenen ve son bölüme kadar mezarı aranan Zafer karakterinin diziden kesin olarak ayrıldığı öğrenildi. Dizide Ali Seçkiner’in canlandırdığı Zafer karakteri hikayenin kırılma noktalarından biri olmuş ve uzun süre seyirciyi merak ettirmişti. Zafer’in diziden ayrılmasıyla seyirci içinde cevap bekleyen bir soru çözülmüş oldu.

Zafer Kesin Olarak Ayrıldı

Ay yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D’nin reytinglerde gün birincisi olan başarılı yapımı Yargı’da bir soru cevap buldu ve bir dönem kapandı. Dizide Zafer karakterini canlandıran ve haksız yere beş yıl hapis yatan ve daha sonrasında hapisten çıkan ve balıkçılık yapmaya başlayan Avukat Ceylin’in babasının akıbeti belli oldu. Öldüğü söylenen ve başta kızı Avukat Ceylin olmak üzere Savcı Ilgaz tarafından aranılan Zafer’e hiçbir yerde ulaşılamadı. Metin Amir tarafından haksız yere suçlanan ve yılları kaybolan Zafer her şeye rağmen ayakta durmaya ve ailesine bakmaya çalışıyordu. Ancak daha sonra bir cinayete kurban gitti ve cenazesi bulunamadı. Kızı tarafından hep bir umutla aranılan Zafer’in sonunda öldüğü öğrenildi. Böylece Avukat Ceylin kız kardeşinin ardından babasını da cinayete kurban verdi.

Ali Seçkiner Oğlum Dizisinde

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve yakında sete çıkacak olan Oğlum dizisi seyirci tarafından heyecanla beklenen yeni dizilerden biri. Dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Songül Öden, Timur Acar, Serhat Teoman ve Nihal Yalçın’ın rol alacağı Oğlum dizisine son olarak Ali Seçkiner de dahil oldu. Yargı’da Zafer karakterini canlandıran başarılı ve usta oyuncunun bu dizideki hikayesi sona ermişti. Diziden ayrılan Ali Seçkiner böylece yine bir Ay Yapım projesi olan Oğlum’a katıldı.

11-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar