Netflix’e transfer olan Avlu yeni sezonda kaç bölüm olacak?

Netflix’e transfer olan Avlu yeni sezonda kaç bölüm olacak?
Farklı senaryosu ve konusuyla iki sezon Star TV’de ekranları sallayan ve sezon finali yaptıktan sonra Netflix’e transfer olan Avlu önümüzdeki sezon için kolları sıvadı

Farklı senaryosu ve konusuyla iki sezon Star TV’de ekranları sallayan ve sezon finali yaptıktan sonra Netflix’e transfer olan Avlu önümüzdeki sezon için kolları sıvadı. Dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar Avlu’nun Netflix’e transfer olduğunu açıklayınca diziseverler Netflix’e transfer olan Avlu yeni sezonda kaç bölüm olacak, diye sormaya başladı. Biz de sizler için yanıtladık. Gelin birlikte bakalım.

Netflix’e transfer olan Avlu yeni sezonda kaç bölüm olacak?

Limon Film’in yapımcılığındaki dizide başrolleri Ceren Moray, Demet Evgar ve Nergis Öztürk paylaşıyor. Wentworth adlı yabancı bir dizinin uyarlaması olarak başlayan Avlu, Netflix Orginal’a satıldı.

Hapishanede geçen ve şiddet sahneleri barındıran Avlu dizisi önümüzdeki sezon Netflix’te yayınlanacak. Demet Evgar’ın Deniz Demir adlı karakteri canlandırdığı dizi cezaevinde geçiyordu. RTÜK ile problemler yaşayan avlu Netflix Original tarafından satın alındı. Netflix Inc film-dizi yapımcılığı ve dağıtımı alanında söz sahibi bir Amerika kuruluşudur. 1997 yılında Kaliforniya'da Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından kuruldu. Avlu dizisinin Netflix’e transfer olduğunu söyleyen ve dizide Deniz karakterini canlandıran Demet Evgar şu paylaşımı yaptı. “Dizimiz Netflix Original’a satıldı. Netflix tarihinde bir ilk aslında… Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix Original olarak almıyor, Netflix olarak alıyor. O yüzden çok gurur duyuyorum”.

Bu açıklamayla birlikte gözler Avlu dizinin yapımcısına ve Netflix’e çevrildi. Ancak Limon Yapım’dan ve Netflix’ten Avlu yeni sezonuyla ilgili yeni bir açıklama gelmedi. Avlu dizisinin yeni sezon tarihi ve bölüm sayısı belli olur olmaz gelişmeleri canlitv olarak bizden öğrenebilirsiniz. Star Tv ekranlarında bazı şiddet sahneleri konusunda sıkıntı yaşayan Avlu artık bu konuda daha rahat hareket edecek. Nternette henüz şiddet denetimi olmadığı için Avlu’nun yeni sezonu daha aksiyonlu olacağını söyleyebiliriz. Bildiğiniz gibi geçen hafta Avlu dizisi 4 karakterle birden vedalaşmıştı. Limon Film - Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstlendiği, Yüksel Aksu'nun yönettiği Avlu dizisi final bölümünde 4 karakterle yollar ayrılmıştı. Kudret karakterini canlandıran Nursel Köse, Oğuz rolüne hayat veren Ertan Saban, İdil Sivritepe ve Simel Keçicioğlu ölerek diziye veda etmişti.

Avlu dizisinin konusu

Avlu dizisi adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişiyle başladı. Özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kader mahkumu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu'da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor. Girenler ve çıkanlar değişse de hapis hayatı yaşayan kadınların kaderi nedense hiç değişmiyor.

 

13-06-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler