Norveç - Türkiye maçı canlı izle

Norveç - Türkiye maçı canlı izle
Norveç - Türkiye maçı canlı izle; Norveç ile Türkiye arasındaki 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme karşılaşmasını canlı ve full HD olarak bu adresten izleyin.

Norveç - Türkiye maçı canlı izle; 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ikinci maçında Norveç ile Türkiye karşı karşıya gelecek. İlk maçta Hollanda'yı devirerek Avrupa'da adından söz ettiren Türkiye, Norveç maçını da kazanarak iyi başlangıcını sürdürmek isteyecek. Norveç - Türkiye maçı hangi kanalda ve saat kaçta ekrana gelecek. Türkiye için büyük önem taşıyan karşılaşma sırasında milyonlarca izleyici ekran başında olacak. Norveç ile Türkiye arasındaki karşılaşmayı canlı ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Norveç - Türkiye maçı canlı izle

2022 Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Türkiye, Norveç ile deplasmanda karşılaşacak. Ancak Norveç hükumetinin Covid-19 önlemleri kapsamında ülkeye sadece AB üyesi olmaya ülke vatandaşlarına seyahat kısıtlaması getirdiği ettiği için mücadele İspanya'nın Granada şehrinde oynanacak. Başlama vuruşu 20:00'da yapılacak Norveç - Türkiye maçı TRT 1'den ekrana gelecek.

Türkiye gruptaki ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Hollanda'yı Burak Yılmaz (3), Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 4-2 mağlup etmişti. Norveç ise grubun zayıf ekibi Cebelitarık'ı 3-0 ile geçmişti. İki takım da bu maçı kazanarak 2'de 2 ile gruba başlamanın hesaplarını yapıyor.

Norveç - Türkiye ilk 11'ler

Norveç: Rune Jarstein, Julian Ryerson, Kristoffer Ajer, Stian Gregerson, Birger Meling, Fredrik Midtsjö, Martin Odegaard, Mohamed Elyounoussia, Patrick Berg, Erling Haland, Alexander Sörloth

Türkiye: Uğurcan Çakır, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

Kağıt üzerinde ev sahibi olarak maça çıkacak olan Norveç'in en öne çıkan oyuncuları Erling Haaland. 20 yaşındaki santrafor Erling Haaland, geçtiğimiz sezon Red Bull Salzburg formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında attığı 8 golle dikkatleri üzerine çekti. Devre arasında ise 20 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund'a transfer oldu. Sezonun geri kalanında Bundesliga'da 15 maça çıkarken 13 gol kaydetti. Şampiyonlar Ligi'nde ise sezonu 10 golle noktaladı. Sezon sonunda dünyada yılın en iyi genç oyuncusuna verilen Golden Boy ödülünü kazandı. Yeni sezonda da kaldığı yerden devam eden Erling Haaland, bu sezon şimdiye kadar Bundesliga'da 21 maç 21 gol, Şampiyonlar Ligi'nde 6 maç 10 golle oynadı. Borussia Dortmund, henüz 20 yaşındaki Erling Haaland'ın bonservis bedelini 180 milyon euro olarak belirledi. Genç oyuncu Norveç Milli Takımı'yla 8 maça çıkarken 6 gol kaydetti. Bu akşam oynanacak maçta gözler Erling Haaland'ın üzerinde olurken milli takımımızın stoperinde görev alacak Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü ikilisine büyük iş düşecek.

27-03-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar