Rıza Kocaoğlu'ndan Hazal Subaşı açıklaması

Rıza Kocaoğlu'ndan Hazal Subaşı açıklaması
Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı ilişkisinde merak edilenlere cevap Rıza Kocaoğlu'ndan geldi. Rıza Kocaoğlu'ndan Hazal Subaşı açıklaması. Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı ayrıldı mı?

Magazin dünyasının uzun süredir gündeminde olan Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı ilişkisinin son durumu Rıza Kocaoğlu tarafından açıklandı. Magazin gündeminde dolaşan 'ayrıldılar' iddialarrına son noktayı Kocaoğlu koydu. Rıza Kocaoğlu yayınladığı basın açıklamasında Hazal Subaşı ile ilgili merak edilen durumu açıkladı. Kocaoğlu, "Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden ilişkimizi sonlandırmış bulunmaktayız" ifadelerini kullandı. Çukur dizisinin sevilen karakterlerinden birini canlandıran Rıza Kocaoğlu ayrılık iddialarını doğruladı.

Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı ayrıldı mı?

Bir süredir haklarında çeşitli söylentilerin dolaştığı ünlü çift Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı ayrıldı. Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisi setinde tanışmıştı ve 2019 yılından beri bir ilişki yaşıyordu. Son dönemde ünlü iki ismin ayrıldığı hakkında söylentiler gündeme geliyordu. Merak edilen durum netliğe kavuştu. Çukur oyuncusu Rıza Kocaoğlu bir açıklama yayınlayarak ilişkilerinin sonlandığını duyurdu. Rıza Kocaoğlu o açıklamasında basın mensuplarından da duyarlı olmalarını istedi. İşte Rıza Kocaoğlu'ndan Hazal Subaşı açıklaması!

Rıza Kocaoğlu'ndan ayrılık açıklaması

Ekranların fenomen dizisi Çukur'da tanışan Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı'nın yaklaşık iki yıl süren ilişkisi sona erdi. İlişkileri hakkında açıklama yapan 42 yaşındaki Rıza Kocaoğlu, 24 yaşındaki sevgilisi Hazal Şubaşı ile yollarını ayırdığını açıkladı. Rıza Kocaoğlu açıklamasında "Dünyanın ve ülkemizin çok zor süreçlerden geçtiği, acı kayıplar verdiğimiz bu günlerde gündemi meşgul etmek istemesek de paylaşmak durumunda kaldık. Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden ilişkimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Birbirimize karşı saygı duyarak verdiğimiz bu kararımıza siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan da aynı yaklaşımı bekliyoruz. Bu süreçte bize gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı neden ayrıldı?

Hazal Subaşı ve Rıza Kocaoğlu 2019 yılında Çukur dizisi setinde tanışarak aşk yaşamaya başlamıştı. Fenomen dizi Çukur'da Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı'nın fikir ayrılığı sebebiyle yollarını ayırdığı öğrenildi. Rıza Kocaoğlu 19 Mart'ta yaptığı doğum günü paylaşımında, "Bugün benim doğum günüm 42 oldum. Çok yollar, çok yerler geçtim, sevdalara düştüm, kavgalar ettim, acılar, pişmanlıklar, mutluluklar ... Sanırım değişmeyen tek şey umudum ve merakım oldu hayata karşı, hayat sana teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

27-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar