Kusursuz Kiracı Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Kusursuz Kiracı Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Dilan Çiçek Deniz ve Serkan Tütüncü’nün başrollerinde oynadığı Fox TV’nin yeni sezon dizisi ‘Kusursuz Kiracı’nın konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar

Fox TV ekranlarında geçtiğimiz sezon sonunda Nisan Mayıs aylarında yayınlanması planlanan dizi kanal yönetiminin karar değiştirmesi ile televizyon izleyicisinin TV den uzaklaştığı bu dönemde yayınlamaktan vazgeçmişti. Akıllıca verdiği bu karar sayesinde önümüzdeki sezon için ekranlara getirilmesi planlanan dizinin şimdi daha fazla izleyiciye sahip olacağı düşünülüyor. Yeni dizi sezonunda diğer kanal dizileri ile ciddi bir rekabetin içinde olacak olan Kusursuz Kiracı dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da çok iddialı bir dizinin geldiğini şimdiden gösteriyor. Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Serkan Tütüncü’nün paylaştığı Kusursuz Kiracı dizisinin bir süre önce çekimleri başlamıştı şimdide diziden o merak edilen ilk tanıtım fragmanı da geldi. Fragmanı izleyen izleyici hikayenin detaylarına bakarak beklediklerinden daha güzel bir dizinin gelmekte olduğu fikrine kapıldı. İki genç gazetecinin rekabetini anlatan, hem korku hem de gerilim içeren dizinin senaryosu da kaliteli olduğu fragmandaki detaylardan anlaşılıyor. Yayınlanacağı zaman için gün sayan seyirci Kusursuz Kiracı dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler? merak ediyor. İşte merak edilen o soruların cevapları haberimizde…

 

Kusursuz Kiracı Dizisinin Konusu Ne?

Dilan Çiçek Deniz’in Mona karakterine hayat verdiği, Serkay Tütüncü’nün Yakup karakterini canlandırdığı dizide, Mona bir internet gazetecisi ve gazeteciliğe yeni adım atmış biri, Yakup ise fotoğraf muhabiridir. Mona bir apartman dairesinde kiracıdır ve dizi o apartmanda yaşanan gizemli olayları konu alıyor.

 

Son dönemde İstanbul’un farklı noktalarında yaşanan ev kundaklaması vakalarının haberini yapmakta olan Mona yetimhanede büyümüş genç bir kadındır. Yine kundaklama haberi aldığı bir gün, yangın yerine gittiği yerde aynı haberi yapmaya gelen fotoğraf muhabiri Yakup ile karşılaşır.

Tümüyle zıt karakterlere sahip oldukları için didişe didişe haberi yaparlar ve alttan alttan da birbirlerinden hoşlanmaya başlamışlardır. O haberden döndüğü gün Mona zaten kavgalı olduğu ev sahibinin eşyalarını kapının önüne koyduğunu görür ve artık evsiz kalmıştır.

Polis olan arkadaşı aynı zamanda yetimhaneden de arkadaşı olan Leyla (Melisa Döngel) gizli bir görevde olduğundan, yeni tanıştığı Yakup’un, sonradan garip bir mimariyle ikiye bölünmüş olan evine kiracı olma teklifini kabul etmek zorunda kalır ve nasılsa bir çözüm bulup gideceğini düşünür.

Mona taşındığı bu Yuva Apartmanı’nda ilk günden garip işler döndüğünü fark eder. Onun apartmana taşınmasından hiç memnun görünmeyen gizemli tavırlar takınan komşular da onun ilgisini çeker. Bu apartmanın içerisinde sıra dışı işler döndüğü bellidir ancak Mona neler olup bittiğini anlayacak zaman bulamadan, hiç beklenmedik, ciddi bir problemin içine düşer. Dizinin hikayesindeki detaylar ve bulmaca gibi bir senaryoya sahip olması, izleyicilerin fazlasıyla ilgisini çekeceğe benziyor.

Kusursuz Kiracı Dizisinin Oyuncu Kadrosu

MF Yapım imzalı, Asena Bülbüloğlu’nun yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Nermin Yıldırım’ın kaleme aldığı çekimlerinin İstanbul’da yapıldığı dram ve aşk türündeki uyarlama olmayan orijinal dizi Kusursuz Kiracı’nın zengin ve güçlü oyuncu kadrosu bulunuyor.

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı ve oyuncu kadrosunda Melisa Döngel, Ruhi Sarı, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Umut Kurt, Deniz Cengiz, İncinur Daşdemir ve Nilsu Yılmaz rol alıyor.

Kusursuz Kiracı Oyuncu ve Karakterleri


Dilan Çiçek Deniz - Mona Ünkap



Serkay Tütüncü - Yakup Ortaç


Bennu Yıldırımlar - Madame Vula


Melisa Döngel – Leyla


Ruhi Sarı


Rüçhan Çalışkur


Beyti Engin


Özlem Tokaslan


Umut Kurt


Deniz Cengiz - Suzi Dinç


İncinur Daşdemir


Nilsu Yılmaz - Pelin Polat

12-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar