O Ses Türkiye 2020 Finali Ne Zaman?

O Ses Türkiye 2020 Finali Ne Zaman?
Tv 8'de yayınlanan ve tüm Türkiye'nin heyecanla takip ettiği O Ses Türkiye 2020'de final heyecanı yaşanmaya başlandı. Peki O Ses Türkiye 2020 Finali Ne Zaman? işte cevabı!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve kanalın en çok seyredilen programlarından olan O Ses Türkiye 2020 her sene olduğu gibi bu senede büyük mücadelelere ve güçlü seslere sahne oldu. Türkiye’nin en iyi ve güçlü sesinin belirleneceği yarışmaya yüzlerce aday başvururken bu adaylar arasından kendi takımları için en güçlü sesleri seçmeye çalışan Jüri üyeleri adaylar konusunda büyük kavgalar verdiler ve en iyi takımı oluşturabilmek için mücadele ettiler. Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve jüri koltuğunda Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Hadise gibi isimlerin oturduğu O Ses Türkiye 2020 seyircinin de ilgiyle ve heyecanla takip ettiği programlar arasında yer alıyor. Yarışmanın heyecanla beklenen final bölümüne ve dolayısıyla en iyi sesin seçilmesine ise her bölüm daha da yaklaşılıyor. Peki yarışmanın finali ne zaman yapılacak?? İşte sorunun cevabı!

O Ses Türkiye 2020 Sona Doğru!

Tv 8’in heyecanlı ve güçlü yarışma programı O Ses Türkiye 2020 seyircinin beğeniyle seyrettiği programlar arasında yer alıyor. Birbirinden güçlü adayların birinciliği ve dolayısıyla büyük ödülü almak için çaba harcadığı yarışmada yarı final heyecanı yaşanmaya başlandı. Yarışmacılar kadar jüri üyelerinin de heyecanla beklediği finalde hangi jüri üyesinin takımının galip geleceği ise merak konusu oldu. Yarışmada sonlara yaklaşılırken adayların seçme süreci geçtiğimiz haftalarda bitmiş ve yarı final için takımlar dörderli ya da beşerli gruplar halinde yarışmaya başlamışlardır. Jüri üyeleri kendi takımları arasından dörderli ya da beşerli olarak sahneye çıkan adaylarından ikisini seçerken kalanlar ne yazık ki yarışmaya veda ediyor. Yarı finale heyecanla ilerleyen adaylar ve jüri üyeleri ise birinci olmak için her şeyi yapıyorlar.

O Ses Türkiye’yi ve Tüm Türkiye’yi Yarı Final ve Final Heyecanı Sardı!

O Ses Türkiye 2020’nin sonlarına yaklaşılırken yarışan adayları, takımlarından birinci çıkarmak isteyen jüri üyelerini ve ekran başındaki seyircileri final heyecanı sarmış durumda. Yarışmada 14 Şubat Cuma akşamı yarı final elemeleri yapılırken büyük Finalin ise 15 Şubat Cumartesi akşamı yaşanacağı açıklandı. Böylece finale iki hafta kala herkesi büyük bir heyecan sarmış durumda. Şimdiden tüm yarışmacılar ve onları destekleyenler kendilerini 15 Şubat Cumartesi akşamına hazırlamaya başladılar.

O Ses Türkiye 2020’nin final yapmasıyla birlikte Tv 8 ekranlarındaki bu boşluk ise yine fenomen yarışma Survivor 2020 ile doldurulacak. Yarışmanın ilk bölümü 16 Şubat Pazar akşamı ekranlara gelecek.

03-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar