O Ses Türkiye Saadet Özsırkıntı kimdir ?

O Ses Türkiye  Saadet Özsırkıntı kimdir ?
O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı kimdir? Saadet Özsırkıntı hayat hikayesi? Saadet Özsırkıntı kimdir? Saadet Özsırkıntı babası.

Kısa süre önce TV 8 kanalında yayınlanmaya başlayan O Ses Türkiye yarışmasında sunuculuğa  başlayan Saadet Sırkıntı, kısa sürede seyircinin beğenisini kazanmış ve programın gözde ismi haline gelmiştir. En çok arananlar listesinde yer almaya başlanan Saadet Özsırkıntı'nın hayat hikayesi ve kariyeri oldukça merak ediliyor. Peki O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı kimdir? Saadet Özsırkıntı hayat hikayesi? Saadet Özsırkıntı  kimdir? Saadet Özsırkıntı babası.

Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye yarışması jüri üyeliğini üstlenmeye başlayan ünlü şarkıcı Seda Sayan, ardından yeni sezonda yarışmanın sunucusunun da değişeceğini öğrenmiştik. Son aldığımız bilgilere göre Saadet Özsırkıntı O Ses Türkiye suncuuluğunu üstlenmiş ve bir kaç bölüdür yarışmayı sunmaktaydı. Geçtiğimiz bölümde yaşanan duygusal anların ardından Saadet Özsırkıntı, arama motorlarında en çok arananlar arasında yer almaya başladı. 2015 yılından bu yana Acun Medya ile çalışmaya devam eden Saadet Özsırkıntı, kısa süre önce de TV 8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden O Ses Türkiye yarışmasında sunuculuğa başladı.

Saadet Özsırkıntı  kimdir?

1990 yılında dünyaya gelen Saadet Özsırkıntı, Adana doğumludur. Eğitimini Koç Üniversitesi'de tamamlayan Saadet Özsırkıntı, reklam projeleri ile iş hayatına başladı. Ardından İngiltere'ye giden Saadet Özsırkıntı, bir süre sonra Türkiye'ye dönerek TV 8 kanalında yayınlanan Survivor yarışmasında backstage sunuculuğunu yapmaya başladı. Ardından Yetenek Sizsiniz yarışmasında sunuculuk yapmaya başlayan Saadet Özsırkıntıı, geçtiğimiz gün ise TV 8 kanalında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına katıldı.

Seda Sayan kimdir?

1962 yılında dünyaya gelen Seda Sayan, oğlu Oğulcan ile birlikte Acun Medya ekibinde yer almaktadır. Daha önce Rıdvan Kılıç, Sinan Engin, Soner Yapcacık, Tuncay Kıratlı, Gökhan Şükür, Onur Şan gibi isimler ile evlenen ve sonrasında boşanma kararı alan Seda Sayan, sanatçılığa düğün salonlarında şarkı söyleyerek adım atmıştır. Ardından Türker İnanoğlu ile tanışan Seda Sayan, profesyonel olarak çalışmaya başlamış oldu. 2014 yılında Hatıran Yeter isimli çıkardığı albümün ardından çeşitli kanallarda program sunuculuğu da yapmıştır. İlk olarak 2012 yılında İkizler Firarda dizisinde rol almıştır. Kaynana Gelin Seda’ya Gelin, Seda Sayan Show, Ekim, Evleneceksen Gel, Yemekteyiz gibi programların sunuculuğunu yapmıştır.

18-11-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler