O Ses Türkiye Yarışmasına Veda Eden Jüri Üyesi Belli Oldu!

O Ses Türkiye Yarışmasına Veda Eden Jüri Üyesi Belli Oldu!
Tv 8'in fenomen yarışma programı O Ses Türkiye’den ayrılacak jüri üyesi belli oldu. Uzun zamandır kim olacağı merakla beklenen isim dün gece açıklandı ve meraklar sona erdi.

Tv 8 ekranlarının ağır toplarından olan ve yayınlandığı dönemlerde seyirciyi ekrana kilitleyen ve yıllardır yayınlanan O Ses Türkiye yarışması yeni yayın döneminde yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması final yaptıktan sonra yayınlanması için çalışmaların başlayacağı O Ses Türkiye uzun yıllardır ilgiyle ve heyecanla seyrediliyor. Seyircinin de heyecanla beklediği yarışmada en az yarışmacıların performansları kadar yarışmanın jüri üyeleri de seyirci tarafından heyecanla seyrediliyor. Özellikle jüri üyelerinin kendi aralarındaki çekişmeleri ve en iyi sesi alabilmek için verdikleri mücadele en az yarışmacıların performansı kadar ilgi çekiyor. Son olarak Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan’ın jüri üyesi koltuğunda oturdu yarışmada yapımcı Acun Ilıcalı bir jüri üyesiyle yolların ayrılacağını daha önce duyurmuştu. Şimdi ise o isim belli oldu. İşte detaylar!

Seda Sayan Yarışmaya Veda Etti!

O ses Türkiye’de Acun Ilıcalı’nın ayrılacağını duyurduğu ancak isim vermediği jüri üyesinin kim olduğu belli oldu. Son olarak Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan’ın oturduğu jüri üyesi koltuğundan ayrılacak ismin ünlü ses Seda Sayan olduğu açıklandı. Acun Ilıcalı’nın önümüzdeki sezon başka bir jüri üyesiyle devam edeceğiz ve aramızdan biri ayrılacak diye belirttiği ismin Seda Sayan olması bir anda magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Ünlü isim Seda Sayan dün gece yarısı bir açıklama yaparak Acun Ilıcalı ile anlaşarak jüri üyeliğinden ayrıldığını açıkladı. Bu gelişmeyle yaklaşık bir haftadır kafaları karıştıran ve jüri üyeliğine kimin veda ettiğinin merak edildiği soru cevap bulmuş oldu.

Çok Yoruldum!

Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye’de Jüri üyeliği yapan birinin ayrılacak olacağını açıklamasından sonra Murat Boz ve hadise merak uyandıran ve acaba ayrılanlar kendileri mi dedirten paylaşımlar yapmışlardır. Dün gece ise bu sorunun cevabı verildi. Bir süredir merakla beklenen bu ismin kimliği dün gece Seda Sayan’ın yaptığı açıklamayla cevap bulmuş oldu. Seda Sayan konuyla ilgili olarak Gazeteci Seyhan Erdağ’a yaptığı açıklamada “Seyhancığım bana soruldu O Ses devam mı, ben de Ben Mart’ta zaten el sıkıştım, Yemekteyiz’e. O Ses Türkiye bitti. Mart’ta biz el sıkıştık Acun’la dedim. Doğrudur, doğru yani” ifadelerini kullanırken sözlerine “Hakikaten çok yoruldum. Hatırlasana geçen sezonu, hatırla nasıl agresiftim. Hem O Ses hem Yemekteyiz, hem konserler, Seyhan hatırlamıyor musun” ifadelerini kullandı. Böylece O Ses Türkiye’den ayrılan isim belli oldu. Şimdi ise tüm seyircileri ve programın sıkı takipçilerini bir başka sorunlun cevabı merak edilir oldu. Seda Sayan’ın yerine jüri üyeliğine kim getirilecek? Şimdilik bu sorunun cevabını kimse bilmiyor. Tabi acun Ilıcalı’dan başka…

02-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar