Nilgün Karababa Yasak Elma’da

Nilgün Karababa Yasak Elma’da
Ünlü oyuncu Nilgün Karababa Fox Tv ekranlarında yer alan Yasak Elma Dizisinin kadrosuna dahil oldu. Nilgün Karababa dizide Ömer’in halası karakterini canlandıracak.

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve beş sezondur her pazartesi akşamı ekrana gelen fenomen dizi Yasak Elma, bu sezonda kanalın ve yapımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Başladığı günden itibaren pek çok oyuncuyla çalışan ve hemen her sezon ana kadrodaki pek çok oyuncusuyla yolları ayıran ve yenileriyle yola devam eden dizi bu sezonda yine pek çok oyuncusunu yeni hikayeye göre değiştirdi. Ancak başından beri yer alan oyuncuların da olduğu Yasak Elma’da, bu oyunculardan biri de Emre Dinler. Genç oyuncu son üç sezondur dizide Ömer karakterine hayat veriyor. Zaman zaman rolü artan, zaman zaman azalan karaktere şimdilerde bir akraba geliyor. Dizinin önümüzdeki bölümlerinden itibaren kadrosunda yer alacak olan usta oyunculardan Nilgün Karababa Yasak Elma’ya Ömer’in halası karakteriyle dahil oluyor.

Tamam Hala!

Med Yapım tarafından hazırlanan Yasak Elma’ya yeni bir isim ve karakter dahil oluyor. Dizide Emre Dinler’in canlandırdığı Ömer karakterinin halası olarak yer alacak Nilgün Karababa yeni bölümlerde rol alacak. Tamam Hala! Karakteriyle yer alacak oyuncu özellikle Ömer üstünde etkisi olan ve dominant bir karakter olarak yer alacak. Ömer’in her hareketine karışan karakter için Ömer’in en büyük karşılığı “tamam hala” olacak. Yeni karakterin diziye yeni bir soluk ve renk katacağı düşünülüyor. Son bölümlerde dizide Kumru ile yakınlaşan Ömer’in bundan sonraki her hareketi halası tarafından kontrol edilecek ve gerektiğinde düzeltilecek.

Nilgün Karababa Kimdir?

Türk Televizyonlarında yer alan pek çok dizide, sinema filminde rol alan ve aynı zamanda dublaj sanatçılığı da yapan Nilgün Karababa 25 Mayıs 1965 yılında Niğde’de dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu bu güne kadar pek çok tiyatro, sinema ve dizilerde rol almıştır. Aynı zamanda seslendirme de yapan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında bilindik pek çok yapım yer almaktadır. Bunlar arasında, Tatlı Kaçıklar, Küçük Besleme, Tavuklar Firarda, Bizim Otel, Ekmek Teknesi, İnşaat, Sayın Bakanım, Beşinci Boyut, Baba Oluyorum, Kadim Dostum, Çocuklar Duymasın ve Bizim Hikaye bulunmaktadır.

16-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar