O Ses Türkiye’de Son On Yılın En İyi Sesi Belli Oldu!

O Ses Türkiye’de Son On Yılın En İyi Sesi Belli Oldu!
Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye Programının son on yılının en iyi sesi belli oldu! Yarışmaya son on yılın birincileri katıldı. Peki yarışmada kim birinci oldu? İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği O Ses Türkiye tüm hızıyla yayınına devam ederken dün gece ekrana gelen ve işitme engelliler yararına düzenlenen son 10 yılın şampiyonunun belirleneceği yarışma büyük heyecana sahne oldu. Yarışmada son on yılın birincileri sahne alırken birinci seyircinin sms’leri ile belirlendi. Gecede adeta yıldızlar gecesi yaşanırken seyirci ve stüdyoyu dolduranlarda keyifli anlar yaşadı. Tv 8 ekranlarında sık sık düzenlenmeye başlayan yardım programlarıyla seyirciden tam destek alırken dün gecenin galibi 2019 O Ses Türkiye birincisi Ferat Üngür oldu. İşte detaylar!

Dün Geceye O Ses Türkiye Damgasını Vurdu!

Tv 8 ekranlarının başarılı programlarından O Ses Türkiye dün gece İşitme Engelliler Yararına Düzenlenen Özel programla seyirci karşısına çıktı. Program yarışmacıları O Ses Türkiye Yarışmasının son 10 yılında birinciliği elde eden yarışmacılardan oluşurken yarışmada heyecan fırtınası esti. Yarışmacıların gruplar halinde sahne aldığı ve seyircinin sms’leri ile belirlenecek grup birincisinin finale kalacağı yarışma sonrası adaylar performanslarıyla göz doldurdu. Sahne alan şarkıcıların performanslarının ardından grup birincileri belirlendi ve ardından birinciler arasında yeniden bir eleme yapıldı. Finale kalan Ferat üngür, Dodan Özerden, Mustafa Bozkurt ve Hasan Dğru arasında yapılan son sms oylamasında ise son on yılın şampiyonu Ferat Üngür oldu. 2019 senesinin O Ses Türkiye birincisi Ferat Üngür böylece O Ses Türkiye’de son on yılın en iyi şarkıcısı seçildi.

Kupasını Murat Boz’un Elinden Aldı!

Tv 8 ekranlarında dün gece ekranlara gelen ve son on yılın şampiyonunun belirleneceği yarışmada kazanan Ferat Üngür oldu. Son on yılın şampiyonu seçilen Ferat üngür yarışma sonrası kupasını daha önce de takımında yer aldığı Murat Boz’un elinden aldı. Ferat Üngür 2019 senesinde seslendirdiği Zülfü Kaküllerin Anber Misali adlı şarkıyla jüri üyelerinin tamamını döndürmüş ve şarkıcı Murat Boz’u seçerek onun takımında yer almıştı. Diyarbakır doğumlu olan ve Adıyaman Üniversitesi Müzikoloji Bölümü mezunu olan şarkıcı katıldığı O Ses Türkiye’de 2019 senesinde birinci olmuştu halen değişik yerlerde sahne alan şarkıcı seyircinin de en çok beğendiği şarkıcılar arasında yer alıyor.

10-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar