O Ses Türkiye'nin Jüri Ekibi Belli Oldu

O Ses Türkiye'nin Jüri Ekibi Belli Oldu
Her yıl eğlenceli dakikalara imza atan Acun Ilıcalı’nın sunduğu O Ses Türkiye’nin yeni sezon da yeni jüri ekibi belli oldu.

Acun Ilıcalı’ya ait TV8 ekranlarında Acun Medya yapımcılığında her yıl ekranlarda yerini alan O Ses Türkiye bu yıl da Acun Ilıcalı sunumu ile seyircisi ile buluşacak.

Jüri Ekibinden İlk Fotoğraf

Yeni sezonu büyük bir heyecan ile beklenen ses yarışmasının jüri ekibinde bu yıl ekibe dahil olan bir isim daha var. Acun Ilıcalı kendi paylaşımı ile jüri ismini açıkladı. Yayın süresi yaklaşan programın çekimleri de başladı. Çekim sırasında çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı tüm jüri ekibini etiketleyerek Oğuzhan Koç’unda ekibe dâhil olduğunu duyurmuş oldu.

Jüri Ekibi Belli Oldu

Yeni sezonu ile ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye'nin jüri kadrosunda Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç yer alacak. Her yıl büyük bir heyecan ile izlenen O Ses Türkiye yarışması için jüri ekibi hazır, çekimler devam ediyor. Yayın tarihi için gün sayılıyor. Acun Ilıcalı’nın Oğuzhan Koç’un ekibe dâhil olmasının mutluluğu ise gözle görülür bir şekilde fotoğrafa yansıyor.

O Ses Türkiye’ye Yakışıyor

Acun Ilıcalı kendi kanalında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk oldu. Programda jüri için açıklamasını yapan Acun Ilıcalı "Hadise'nin yerine yeni bir isim düşünüyoruz. Hadise'yi O Ses Rap'te göreceğiz. O Ses eğlenceli olmak zorunda. Ebru Gündeş ile anlaştık. Çok mutluyuz. Jüride Beyaz olacak diye düşünüyoruz. Oğuzhan Koç ailemizden biri onunla konuşuyoruz, yakıştırıyorum O Ses Türkiye'ye" diyerek Oğuzhan Koç için sinyalleri vermişti.

Hadise O Ses Rap Programında Yer Alacak

Geçen yıl O Ses Türkiye jüri ekibinde ise  Murat Boz, Hadise, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk yer alıyordu. Bu sezon ise ünlü şarkıcı Hadise Exxen platformunda yayınlanacak olan O Ses Rap yarışmasında jüri koltuğuna oturmasından dolayı yeni bir jüri arayışına gidildi. Ünlü şarkıcı Hadise’ye O Ses Rap programı jürilerinde ise Eypio, Murda ve Mero eşlik edecek. O Ses Türkiye çekimleri devam ederken paylaşım yapan Acun Ilıcalı, yarışmanın yeni jüri üyeleri olan Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç ile bir kare paylaşarak jüri ekibini duyurdu.

24-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar