O Ses Türkiye’ye Yeniden Jüri Üyesi Olan Ebru Gündeş Ne Kadar Kazanacak?

O Ses Türkiye’ye Yeniden Jüri Üyesi Olan Ebru Gündeş Ne Kadar Kazanacak?
Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonla yakında ekranlardaki yerini alıyor. Peki Seda Sayan’ın yerine Jüri üyesi koltuğuna oturacak olan Ebru Gündeş ne kadar kazanacak?

Tv 8 seyircisi için bu günlerde en önemli konu varsa yoksa Survivor’da kimin şampiyon olacağı konusu hiç şüphesiz. Ancak bu fazla uzun sürmeyecek. Survivor Temmuz ayında final yapıyor ve da kanalın bundan sonraki programı için çalışmalarını hızlandırdı. Kanalı takip edenler bu programın bir diğer efsane yarışma programı olan O Ses Türkiye olduğunu biliyorlar. Tv 8 ve yönetimi bu günlerde O Ses Türkiye için mesaisini yoğunlaştırmış durumda. Geçtiğimiz ay O Ses Türkiye’nin Jüri üyesi koltuğunda oturan ünlü isim Seda Sayan kanalın sahibi Acun Ilıcalı’yla da konuşarak programdan ayrılmıştı. Yorulduğu gerekçesiyle O Ses Türkiye jüri üyeliğine veda eden Seda Sayan’ın yerine ise geçtiğimiz gün bir başka ünlü isim Ebru Gündeş’in oturacağı öğrenildi. Peki Ebru Gündeş O Ses Türkiye’den ne kadar kazanacak? İşte ayrıntılar!

Ebru Gündeş Ne Kadar Kazanacak?

Daha önce jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye Jüri üyeliğine Seda Sayan’ın yerine tekrar getirilen ünlü İsim Ebru Gündeş bu günlerde yakında başlayacak programın heyecanı içinde. Seyircinin ve ünlü ismin takipçilerinin merak ettiği konu ise Ebru Gündeş’in O Ses Türkiye’den ne kadar kazanacağı? Pek çok mecrada seyirciler ve takipçiler ünlü ismin ne kadar kazanacağını merak ederken Ebru Gündeş’in yarışma programından kazanacağı ücret belli oldu. Peki ünlü isim Ebru Gündeş Programdan ne kadar kazanacak? Yapımcılığını ve sunuculuğunu Tv 8’in sahibi de olan Acun Ilıcalı’nın üstlendiği yarışma programında Seda Sayan’ın yerine jüri üyeliğine yeniden getirilen Ebru Gündeş’in programdan haftalık 180 Bin TL kazanacağı öğrenildi. Ünlü isim böylece O Ses Türkiye’den aylık olarak 720 Bin TL alacak.

Bir Kez Şampiyon Oldu!

Seda Sayan’ın yerine yeniden jüri üyeliğine getirilen ünlü isim Ebru Gündeş daha önce de O Ses Türkiye’de jüri üyeliğinde bulunmuş ve bir kez de yarışmacısıyla birlikte şampiyonluğa ulaşmıştı. Ünlü isim üç yıl önce bıraktığı jüri üyeliğine geri dönerken seyircinin bir kısmı bu tercihe olumlu tepki verirken bir kısmı da başka bir jüri üyesi beklediğini açıkladı. Ancak Acun Ilıcalı daha önceki performansından memnun kaldığı ünlü isimle anlaşarak bir kez daha jüri üyeliğine getirdi. Böylece O Ses Türkiye jüri üyesi bu sene yeniden şekillendi. Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş’ten oluşacak jürisiyle O Ses Türkiye yakında yeniden ekranlara gelecek.

17-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar