O yönetmen Yarım Kalan Aşklar dizisi için oyuncu oldu!

O yönetmen Yarım Kalan Aşklar dizisi için oyuncu oldu!
‘Yarım Kalan Aşklar’ın oyuncu kadrosuna dahil olan yönetmenin bu sürprizi dizi severleri heyecanlandırdı. Herkes kadroya dahil olan yönetmeni ve oynayacağı karakteri merak ediyor.

Kült filmlere imza atan ünlü yönetmen, oyuncu olarak kamera karşısına geçti. BluTV özel yapımı ‘Yarım Kalan Aşklar’ın oyuncu kadrosuna dahil olan yönetmenin bu sürprizi dizi severleri heyecanlandırdı. Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu haber sonrası herkes oyuncu olarak kadroya dahil olan yönetmeni ve oynayacağı karakteri merak ediyor. Şimdi detaylar

O yönetmen Yarım Kalan Aşklar dizisi için oyuncu oldu!

Başrollerinde Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı aksiyon ve aşk dolu hikayeye sevilen oyuncu Tolga Sarıtaş da konuk oyuncu olarak dahil oldu. Sürpriz bir rol ile diziye dahil olan Tolga Sarıtaş’ın Yarım Kalan Aşklar’da hayat vereceği karakter ise merak konusu oldu. . Usta yönetmen Ezel Akay, sezona iddialı hazırlanan Yarım Kalan Aşklar dizisi için oyuncu oldu ve kamera karşısına geçti. TIMS&B Productions yapımı dizi için kolları sıvayan Ezel Akay bu sefer kamera arkasından önüne geçiş yaptı. Peki oynayacağı karakter ne?

Bir mafya babası: Ayı İsmet!

Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi önemli isimlerin yer aldığı Yarım Kalan Aşlkar dizini Umur Turagay yönetirken, Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur yazıyor. Çekimleri devam eden ‘Yarım Kalan Aşklar’ çok yakında BluTV’de izleyici karşısına çıkacak. BluTV’nin sıra dışı hikayeye sahip olan dizisi ‘Yarım Kalan Aşklar’a dahil olan Ezel Akay, aşk ve aksiyon dizisi Yarım Kalan Aşlklar dizisinde korkulan bir mafya babası olan Ayı İsmet’e hayat verecek. Usta isim, gerek karakterinin kendine has giyim tarzıyla gerekse hikayedeki kilit rolüyle başat rol oynayacak.

En iyi dizi senaryosu!

Aşk ve aksiyon dolu hikayede dengeleri değiştirecek İsmet karakteriyle izleyeceğimiz Ezel Akay, bu karar nasıl vardığnı şu cümlelerle dile getirdi. "Son zamanlarda okuduğum en iyi dizi senaryosuydu, öncelikle bu beni heveslendirdi. Yönetmenimiz Umur Turagay bu işin iç gıcıklayıcı ve sineması sağlam bir anlatı olacağının garantisiydi benim için. Öyle de oldu sanıyorum. Neredeyse kariyerlerimizin başından beri tanışıyoruz Umur ile. Özellikle oyuncu yönetiminde hem Umur’un hem de ikinci yönetmenimiz Gamze Turagay’ın titizliği de beni ve diğer oyuncuları çok olumlu etkiledi. Çok eğlenceli, ilginç karakterlerle bezeli, gizemli, aksiyon dolu bir hikaye... 'Kötü adam' oynamak da çok zevkliymiş."

24-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar