Burçin Abdullah Kalp Yarası Dizisinde

Burçin Abdullah Kalp Yarası Dizisinde
Yaz dizileri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Genç ve güzel oyunculardan biri olan Burçin Abdullah’ta Kalp Yarası adlı yapımla anlaştı.

Yaz sezonu dizleri için hazırlıklar hızlandı. Kanalar birbirinden geri kalmamak ve final yapan dizilerinin yerine en azından yaz sezonunda yayın akışını doldurabilmek için yeni yapımları yavaş yavaş ete kemiğe büründürmeye başladılar. Her ne kadar yaz sezonu dizleri ağır dramdan uzak olsa da yinede seyirci için hikayesi olan ve özelliklede aşk ve komedi türünde diziler yaz sezonunda reyting yapabiliyor. Tabi yine de iyi bir hikaye, iyi bir cast bu işin olmazsa olmazı. Yeni dizi hazırlayan kanallardan biri olan Atv’de yaz dizisi için hazırlık yapıyor. Usta yazar Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden uyarlanan ve televizyon dizisi olarak hazırlıkları süren Kalp Yarası da bu yapımlardan biri. Süreç Film tarafından hazırlanan Kalp Yarası yaz sezonuna damga vuracak dizilerden biri olarak görülürken dizinin yaz sezonun ardından eylül yayın döneminde de devam etmesi planlanıyor. Tabi bu durum dizinin reytingiyle direk ilgili. Bu sebeple de cast çalışmaları ona göre yapılıyor. Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenirken bugün dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Genç ve güzel oyuncu Burçin Abdullah’ta dizinin kadrosuna katıldı.

Kalp Yarası Başlıyor

Yaz sezonu için hazırlanan yapımlardan biri olan ve Süreç Film tarafından hazırlanan hikayesi Tomris Giritlioğlu’na ait olan Kalp Yarası için hazırlıklar sürüyor. Antakya’da çekilecek dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Şimdiye kadar Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran gibi oyuncularla anlaşma yapılırken dizinin oyuncu kadrosuna güzel oyuncu Burçin Abdullah da dahil oldu. Mayıs ayının ilk haftasında sete inmesi ve çekimlere başlaması beklenen Kalp Yarası’nın haziran ayı başında da seyirciyle buluşması bekleniyor. Senaryosu Semra Erol ve Mahir Erol tarafından kaleme alınan dizi yaz sezonunun dikkat çeken yapımlarından biri olarak ön plana çıkıyor.

Burçin Abdullah Kimdir?

Yaz sezonunda ekrana gelmesi beklenen ve Mayıs ayı başında çekimleri başlayacak olan Kalp Yarası adlı dizide oynaması beklenen güzel oyuncu Burçin Abdullah 22Temmuz1987 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Burçin Abdullah şu yapımlarda yer almıştır. Diriliş Ertuğrul, Zengin Kız Fakir Oğlan, Şimdi Onlar düşünsün, Her şey Yolunda Merkez, Dila Hanım, Fatmagül’ün Suçu Ne, Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Beşinci Boyut, Büyük Buluşma, Kollama, Üvey Baba.

29-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar