Oğlunu Kaybeden Ebru Şallı’dan Şok Karar!

Oğlunu Kaybeden Ebru Şallı’dan Şok Karar!
Geçtiğimiz Nisan ayında 9 yaşındaki oğlunu lenfoma hastalığı sebebiyle kaybeden ünlü isim Ebru Şallı yaşadığı acı dolu ortamdan kurtulabilmek için şok bir karar aldı.

Ünlü isim Ebru Şallı son zamanlarda magazin basınında ve sosyal medyada fazlaca yer alan isimlerden biri. Geçtiğimiz Nisan ayının 17’sinde 9 yaşındaki oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı o günden bu güne kadar gündemden düşmedi. Özellikle kaybettiği oğlu ile ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü isim oğlunun kaybını yoğun bir üzüntüyle yaşarken bu durum Ebru Şallı’nın ailesi ve sevenlerini de derin bir üzüntüye sevk etti. Oğlu Pars’ın kaybı sonrası evinden çıkmayan ve sadece oğlunun mezarını ziyaret için evinden çıkan Ebru Şallı sonunda kendisiyle ilgili şok bir karar aldı. İçinde bulunduğu yoğun üzüntülü ortamdan kurtulmak için bir süreliğine İstanbul’dan ayrılmaya karar veren ünlü isim böylece bir nebze de olsa rahatlamaya çalışacak. İşte haberin detayları!

Ebru Şallı’dan Şok Karar!

Ebru şallı 17 Nisan tarihinde 9 yaşındaki oğlu Pars’ı lenfoma hastalığı sebebiyle kaybetti. İki yıl yoğun bir tedavinin ardından kaybettiği oğlu için derin bir acı yaşayan Ebru şallı bu süreçten sonra evinden çıkmaz oldu. Acısını yoğun bir şekilde yaşayan Şallı sadece oğlunun mezarını ziyaret etmek için evinden çıkıyordu. Bu süreci oğlunun acısıyla yaşayan ve onunla ilgili paylaşımlar yaparak acısını sosyal medyaya da taşıyan Şallı son olarak küçük bir kuşun annesi tarafından beslenişini paylaşmıştı. Bu paylaşım yine sevenleri tarafından üzüntüyle karşılanan Ebru şallı son olarak kendisiyle ilgili büyük bir karar aldı. Şallı acısını az da olsa hafifletebilmek ve bu ortamdan kurtulabilmek içim İstanbul’dan uzaklaşmaya karar verdi. Tekneleriyle bir süre uzaklaşacak olan Şallı’nın bu süreçte İstanbul’dan uzak kalmaya ihtiyacı olduğu belirtildi.

Ağlama Krizlerine Giriyor!

Yaklaşık 2 yıl lenfoma tedavisi gören ve 17 Nisan’da hayata veda eden 9 yaşındaki oğlu pars’ın acısını derinden yaşayan Ebru şallı bu süreçte sık sık oğlunun mezarını ziyaret etti. Aynı zamanda evinde zaman geçiren ve bu süreci atlatabilmek için 16 yaşındaki oğlu ve eşinden destek aldı. Sık sık ağlama krizlerine girdiği ve üzüntüsünü hala yoğun bir şekilde yaşadığı öğrenilen Ebru Şallı’nın İstanbul’dan uzaklaşarak bir süre de olsa 9 yaşındaki oğlu Pars’ın anılarından uzaklaşmak istediği öğrenildi.

02-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar