Öğretmen 3. Bölüm İzle!

Öğretmen 3. Bölüm İzle!
Öğretmen 3. Bölüm İzle! Ceren Moray ve İlker Kaleli'nin başrol aldığı Öğretmen dizisi bu akşam 3. bölümü ile yayında. İyi Seyirler.

Öğretmen 3. Bölüm İzle! Fox TV ekranlarında 4  Mart Çarşamba akşamı başlayan Medyapım ve NF medya aracılığı ile Koray Kerimoğlu yönetmenliğinde çekilen ve Japon yapımı Hiragis Homeroom dizisinin türkiye uyarlaması olarak çekilmektedir. Başrollerinde, İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şeref Erol'un paylaştığı Öğretmen yeni bölümü ile bu akşam meraklıları ile buluşacak. Öğretmen 3. Bölüm izlemek için yayın linki aşağıdaki butonu tıklayarak ulşabilirsiniz!

ÖĞRETMEN 3. BÖLÜMDE NELER OLCAK?

Öğretmen 3. Bölüm İzle! Başrollerinde İlker Kaleli ve Ceren Moray'ın yer aldığı öğretmen dizisi bu akşam yeni bölümü ile sevenlerinin karşına çıkacak. Geçtiğimiz hafta 2. bölümü büyük merak uyandıran ve ses getiren dizide bu aşam, Zeynep Öğretmen gerçekleri hatırlayacak.Akif Erdem artık yeni bir derse gececek. Sınıf mevcudu birbirine girmişken o sahte videoyu kimin yayınladığını bulmak artık polislerin işidir. 

Öğretmen dizisi yeni bölümde, Öğretmen Akif Erdem Küçükkapı Lisesinde görev yaptığı 12A Sınıfında, öğrencisi olan  Mevsim’in itirafı ile Akif öğretmen ikinci dersini geçmeyi başarmıştır. Fakat bir sonraki sorunun cevabını bulacak kişiler öğrenciler değildir, işin profesyonelleridir. Yani Küçükkapı Lisesinin önünde görev yapan polislerdir. Akif Bey komiser Yılmaz'a bu öğrencinin kim olduğunu söylemediği taktirde olayın kötü sonuçlarını olduğunu söyler. Akif Öğretmenin dediklerini ciddiye almayan yılmaz öğretmen blöf yapar. Kim olduğunu biliyorum der ve hoparlör açıkken yalnış cevabı verir. Akif Erdem, yapacağını yapar ve sınıftan seçtiği 5 öğrenciye yine bir ders vermek için başka bir sınıfa toplar ve saatinde sayaca dokunur. Olanlar olur. Diğer öğrenciler gibi bu 5 kişi nereye gitmiştir? 

Sınıfta ise işler karışmıştır. Bir önceki günün ardından herkes birbirine olan güvenini yitirmiştir. Hepsi birbirini yerken polisin aradığı kişiyi ortaya çıkartıp karşaya son vereceklerini düşünmektedirler. Ancak bu sadece 1. dersin ödevi olacaktır. Bitmeyen derslerden Akif Öğretmen öğrencilerine gerçek anlamda insanlık dersi verecebilecek mi?

Zeynep Öğretmen ise geçirdiği trvmanın ardından hastanede istirat  etmekteyken televizyondan Akif'i görür. Polisleri çağırarak onlara kendisini AKif'in kaza yaptırdığını bunun bir komplo olduğunu söylerek Emniyeti harekete geçirir. Çözülemeyen bir olayın gölgesinde Öğretmen 3. Bölüm bu akşam Fox TV'de. 

İyi Seyirler. . .

18-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar