Öğretmen 4. Bölüm İzle!

Öğretmen 4. Bölüm İzle!
Öğretmen 4. Bölüm İzle! Ceren Moray ve İlker Kaleli'nin başrol aldığı Öğretmen dizisi bu akşam 4. bölümü ile yayında. İyi Seyirler.

Öğretmen 4. Bölüm İzle! Fox TV ekranlarında 4  Mart Çarşamba akşamı başlayan Medyapım ve NF medya aracılığı ile Koray Kerimoğlu yönetmenliğinde çekilen ve Japon yapımı Hiragis Homeroom dizisinin türkiye uyarlaması olarak çekilmektedir. Başrollerinde, İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şeref Erol'un paylaştığı Öğretmen yeni bölümü ile bu akşam meraklıları ile buluşacak. Öğretmen 4. Bölüm izlemek için yayın linki aşağıdaki butonu tıklayarak ulşabilirsiniz!

ÖĞRETMEN 4. BÖLÜMDE NELER OLCAK?

Öğretmen 4. Bölüm İzle! Başrollerinde İlker Kaleli ve Ceren Moray'ın yer aldığı öğretmen dizisi bu akşam yeni bölümü ile sevenlerinin karşına çıkacak. Geçtiğimiz hafta Zeynep Öğretmen gerçekleri hatırlamaya başlamış, Akif Öğretmen ise çocuklarına öyle bir ders vermek istemiştir ki bunun için sınıf mevcudundan 5 kişiyi daha ortadan kaldırır. Bu haftaki bölümde ise, Zeynep Öğretmen hastaneden taburcu olur. Ancak Akif öğretmen ile geçmişte yaşadıkları aşkın sadece adı aklmıştır. Zeynep Hoca sadece Akif'in kendisine çarptığını hatırlar. Bunun için de hemen karakola giderek komiser Yılmaz Beyi bulur. Ona Akif ile sorular sorur. Ama en çokta Akif'i değil öğrencileri düşünür. Bu durumun bitmesini isteyen kişilerden biridir. Suç duyurusunda bulur. 

Eve vardığında Akif'den bir telefon alır. Soğuk kanlılıkla telefonu açar ve ona geçmişte yani hastaneye yatmadan önce nasıl bir aşk yaşadılarını sorar. Onu gerçekren sevmiş midir? Akif Öğretmeni sözleri ile durdurabilecek midir?  Üstelik geçen hafta 5 kişinin daha öldüğünü gören öğrenciler iyice perişan haldedirler. Günlerdir o sınıfta kapalıdırlar. artık pisikolojileri el vermez. Yaşadıkları bu zorlu süreçte Akif Öğretmen yeni bir soru daha sorar. Mevsim'in çantasına o görüntüleri kim koydu? Artık yapabileceklerinin sınırı olmadığını düşündükleri için Ateş suçunu itiraf eder.  Fakat bunu neden yaptığını anlatamaz. Bu ve bunun gibi çözüm bekleyen soruların cevabı bu akşam saat 2:00'de Fox TV'de. Öğretmen 4. Bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde. 

İyi Seyirler. . . 

25-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar