Öğretmen 5. Bölüm İzle!

Öğretmen 5. Bölüm İzle!
Öğretmen 5. Bölüm İzle; 11 Ekim Pazar akşamı 5. Yeni bölümüyle ekrana gelen Öğretmen Dizisinin 5. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Öğretmen 5. Bölüm İzle; Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol’un yer aldığı Öğretmen Dizisi 5. Bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ve bir anda inanılmaz reytinglerle seyircinin büyük beğenisini kazanan Öğretmen yabancı bir diziden Türkiye’ye uyarlanmış durumda. Bu sezonu yeni açan ve bu akam sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek yapım daha önceleri Çarşamba olan yayın gününü de Pazar akşamı olarak değiştirmiş durumda. Oldukça heyecanlı sahnelerin yaşandığı ve bir okulda öğrencilerini rehin alan bir öğretmenin hikayesinin anlatıldığı dizi bakalım bu sezonda geçen sezon ki başarısını gösterebilecek mi?

ÖĞRETMEN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Geçtiğimiz sezonun flaş yapımlarından olan uyarlama dizi Öğretmen Fox Tv’nin iddialı ve reytingi yüksek yapımlarından biri olarak ön plana çıkıyor. Dizinin son bölümünde rehin alınan öğrenciler zor durumdadır ancak Öğretmen Akif videoyu Mevsim’in çantasına kimin koyduğunu öğrenmek istemektedir. Öbür taraftan hastanede bulunan Zeynep kendine gelmiştir ve hastaneden taburcu olur. Zeynep’in kafasında Akif’le ilgili pek çok soru vardır. Dizinin yeni bölümünde ise heyecanlı bir serüven seyirciyi bekliyor.

Öğretmen Dizisi 5. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında bundan böyle Pazar akşamları ekrana gelecek Öğretmen dizisinin bu akşam yayınlanacak 5. Yeni bölümünde seyirciyi heyecanlı bir bölüm bekliyor. Küçükkapı lisesinde yaşanan öğrencileri rehin alma krizi halen devam etmektedir. Öğrencileri rehin alan Akif öğretmen bayılmıştır bu durumdan faydalanmak isteyen ve okuldan çıkmak isteyen öğrenciler karşılarında hiç beklemedikleri birini bulurlar. Bu kişi öğrencilerin kendi arkadaşlarından biridir. Okuldan çıkmak ve kurtulmak isteyen öğrencilerle Akif’e inanan öğrenciler arasında bir tartışma yaşanmaya başlar. Bütün bu tartışmalardan uzakta duran ve olayları sadece seyreden bir öğrenci ise bütün her şeyin anahtarıdır ve kimsenin ondan haberi yoktur. Bu sırada öğrencileri kurtarmak isteyen polisler sınıfa yaklaşmaya başlamışlardır. Peki bunlar yaşanırken Akif Öğretmen kendine gelebilecek midir? Polis öğrencileri kurtarabilecek midir? Polis ve Akif Öğretmen arasında neler yaşanacaktır? Bu ve benzeri sorular bu akşam dizinin 5. Bölümünde yanıt buluyor.

11-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar