Öğretmen 6. Bölüm İzle!

Öğretmen 6. Bölüm İzle!
Öğretmen 6. Bölüm İzle; 18 Ekim Pazar akşamı 6. Bölümüyle ekrana gelen Öğretmen Dizisinin 6. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Öğretmen 6. Bölüm İzle; Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu ve Şerif Erol’ün rol aldığı Öğretmen Dizisi 6. Yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezonda devam eden ilginç hikayesi ve çarpıcı senaryosuyla seyircinin beğendiği dizilerden biri olan Öğretmen bu akşam 6. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yeni sezonu geçen hafta açan ve yayınlanan beşinci bölümde yine seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başaran Öğretmen bu akşam 6. Yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Akif Öğretmen ve öğrencilerinin hikayelerinin ele alını dizi heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor.

ÖĞRETMEN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Geçtiğimiz sezon ekrana gelemeye başlayan ve yabancı bir diziden uyarlama olan Öğretmen geçtiğimiz sezon seyircinin heyecanla takip ettiği dizilerden biri olmayı başarmıştı. Bu sezona geçtiğimiz hafta başlayan dizinin son bölümünde Akif Öğretmen okula ve sınıfa baskın yapan polisleri durdurmak için elinden geleni yapmıştır. Bu konuda öğrencilerinde yardım ettiği Akif Öğretmen bu sırada acılar içindedir ve zor dayanmaktadır.

Öğretmen 6. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv’nin başarılı yapımlarından Öğretmen yeni sezonu geçtiimiz hafta 5. Bölümüyle açtı. Dizide Akif Öğretmen polislerin sınıfa yaptıkları baskını durdurmak için elinden geleni yaparken öğrencileri de ona yardım etti. Bu akşam ekrana gelecek 6. Yeni bölümde ise Küçükkapı öğretmemelerinin içinden birinin suç şebekesinin içinde yer aldığı öğrenilmiştir ve bütün gözler şimdi bu öğretmenlere çevrilmiştir. Suç şebekesinin içinde yer alan ve öğrencilerine zarar veren bu öğretmen kimdir. Akif Öğretmen bu öğretmenin kimliğini bulabilecek midir? Bu arada 12 A sınıfının öğrencileri yeniden tehlike altına girerler. 12 A sınıfından bir öğrenci öğretmenleri Akif Öğretmen hakkında geri dönülmesi imkansız bir hata yapacak ve öğretmenini suçlayacaktır. Bunun üzerine 12 A sınıfı yeniden tehlike altına girerken Zeynep kendini tehdit eden öğretmeni bulmak için Küçükkapı Lisesine gider. Bu arada Yılmaz komiser Zeynep’in gelişiyle bir karar verir ve Zeynep’i Akif’i yakalamak için kullanmaya başlar. Bütün bunlar ve daha fazlasının ekrana geleceği Öretmen dizisi bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

18-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar