Öğretmen 7. Bölüm İzle!

Öğretmen 7. Bölüm İzle!
Öğretmen 7. Bölüm İzle; 25 Ekim Pazar akşamı 7. Bölümüyle ekrana gelen Öğretmen Dizisinin 7. Bölümünü canlı, tek parça, ful izlemek için detaylar haberimizde!

Öğretmen 7. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda İlker kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol’un rol aldığı Öğretmen dizisi bu akşam saat 20.00’da 7. Bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezon yeniden ekranlara gelmeye devam eden dizinin geçtiğimiz günlerde final kararı alınmıştı. 9. Bölümle birlikte final yapması beklenen dizide bir öğretmenin öğrencilerini rehin alması ve intihar eden bir öğrencisinin neden intihar ettiğini araştırması ele alınıyor. Oldukça gerilimli ve heyecanlı sahnelerin yaşandığı Öğretmen dizisinde son bölümde Akif Öğretmenin intihar eden öğrencisinin ardında bir öğretmen olduğunu bildirmişti. Bu akşam heyecanlı bir bölüm yine seyirciyi bekliyor.

Öğretmen Son Bölümde Neler Yaşandı?

Akif Öğretmen intihar eden öğrencisinin sorumlularını bulmak için çıktığı tehlikeli yolculuk sona yaklaşırken bu intiharda sorumlu olanlar tek tek ortaya çıkmaya başlamıştır. Ancak ortaya çıkan son kişi herkesi şok eder. Öğrencinin intihar etmesinde sorumlu olan kişi aynı zamanda intihar eden öğrencinin öğretmeni Taner hocadır. Herkes bu gelişme karşısında şok olurken Akif Taner Öğretmeni yanına çağırır ve onunla yüzleşmeye karar verir. Yeni bölüm heyecanlı sahnelerle bu akşam ekranlarda.

Öğretmen 7. Bölümde Neler Yaşanacak?

Avcı lakaplı öğretmenin Taner Öğretmen olduğunun anlaşılması herkesi şok etmiştir. Okulda görevli öğretmenler ve öğrenciler bu bilgi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezler. Ancak Taner öğretmenin avcı olduğu konusunda öğrenciler ikiye ayrılmışlardır. Bir kısım öğrenci Taner Öğretmenin böyle biri olamayacağını iddia ederken bir kısım ise Akif Öğretmenin yanında yer alır. Bu sırada Akif öğretmen tüm gerçekleri açıklamak ve ikiye bölünen kamuoyu ve sınıfını ikna edebilmek için Taner Öğretmenle yüzleşmeye karar verir ve onu bulundukları yere çağırır. Ancak Taner Öğretmenin elimdeki bazı görüntüler bir anda Akif Öğretmeni suçlu konuma düşürür. Akif öğretmen öğrendikleri karşısında şok olurken Taner Öğretmen bir adım öne geçmiştir. Peki Taner Öğretmenin elindeki belgeler nelerdir, Akif Öğretmen düştüğü zor durumdan kurtulabilecek midir? Tüm bunların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Öğretmen Dizisinin 7. Bölümünde yanıt buluyor.

25-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar