Farah Zeynep Abdullah'tan takipçilerine şok tepki: Saçmalamayalım!

Farah Zeynep Abdullah'tan takipçilerine şok tepki: Saçmalamayalım!
Masumlar Apartmanı dizisindeki İnci karakteriyle gündemde olan Farah Zeynep Abdullah'tan takipçilerine şok tepki; Saçmalamayalım! İşte o tepkinin sebebi!

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Takipçilerine sitemde bulunan Farah Zeynep Abdullah şok bir tepki verdi. Takipçilerinin kendisi ile ilgili yaptığı yorumlara sinirlenen Abdullah, mesajının sonunda 'Saçmalamayalım' kelimesini kullandı. Farah Zeynep Abdullah yeni sezonda TRT 1 ekranlarından yayınlanmaya başlayan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteriyle yer alıyor.

Masumlar Apartmanı'nın İnci'sine sosyal medyadan teselli!

Yeni sezonun en iyi giriş yapan dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı'nda yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu ile başrol oynayan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyadan kilosu ile ilgili yapılan yorumlara tepki gösterdi. Abdullah'ın sitemle karışık verdiği tepkiye de takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni yağdı. Farah Zeynep Abdullah, "Bırakın insanları nasıl sağlıklı ve mutlu olacaklarsa, bir salın yaa" paylaşımı yaptı. Abdullah'ın bu paylaşımı kilolarıyla ilgili yorumlandı ve ünlü oyuncuya teselli yorumları yapılmaya başlandı.

Farah Zeynep Abdullah: Dış görünüş baskısından bıktık

Sosyal medyadan paylaşımlarına devam eden Farah Zeynep Abdullah, gelen yorumlar üzerine şunları yazdı; "Canlarım genel bir şey dedim demin dış görünüş baskısından bıktık diye, siz niye beni teselliye girdiniz, şaçmalamayalım." Yazılanlara sinirlendiği anlaşılan Farah Zeynep Abdullah, bir twitter paylaşımı daha yaptı. Abdullah, "Kilo verince aa hasta mısın kilo alınca oo maşallah üff kilo muhabbeti bitsin bırakın insanları nasıl sağlıklı ve mutlu olacaklarsa, bir salın yaa" şeklinde ifadeler kullandı.

Masumlar Apartmanı sezona iddialı başladı

Yeni sezonda Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın da kadrosunda yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde yer alan Farah Zeynep Abdullah başarılı oyunculuğunu bu dizide de sergiliyor. Çok izlenen dizilerden biri olamayı başaran Masumlar Apartmanı'yla gündemde olan güzel oyuncuya kiloları ile ilgili yorumlar yapılmaya başladı. Abdullah ise konuyla ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu daha önce Star Tv'de yayınlanan Kurt Seyit ve Sura dizisinde de birlikte rol almıştı.

10-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar