Okan Bayülgen Can Yaman’ı neden haklı buluyor?

Okan Bayülgen Can Yaman’ı neden haklı buluyor?
Show dünyasının ünlü ismi Okan Bayülgen Can Yaman hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Okan Bayülgen Can Yaman’ı neden haklı buluyor? Cevabı haberimizde...

Ünlü showmen Okan Bayülgen çarpıcı açıklamalarda bulunduğu röportajda, libido söylemiyle gündemde olan Can Yaman hakkında alışılmışın dışında bir yorum yaptı. Okan Bayülgen'le oyunculuk, tiyatro ve özel hayatıyla ilgili bir röportaj yapan Hürriyet muhabiri Hakan Gence konuyu oyuncu Can Yaman'a getirince Bayülgen'den ilginç bir açıklama geldi. Bayülgen libido tartışmalarını farklı bir boyuta taşıyarak, Can Yaman'a hak verdi.

Bayülgen'den Can Yaman'la ilgili şok açıklama

Okan Bayülgen Can Yaman'ın oyunculuğu hakkında, "‘Dada’yı Can Yaman’ın üzerine yapabilirim, sorun yok!" ifadesini kullanırken, Hakan Gence'nin, "Konu Can Yaman’a gelmişken... Geçenlerde, “Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı” dedi. Katılıyor musunuz?" şeklindeki sorusuna 'kesinlikle' cevabını verdi.

Dizi izlemeyi bırakmaya sebep oldular

Can Yaman'ın sözleri hakkında genel kanaatlerin dışında bir cevap veren Bayülgen, "Bütün dizi oyuncuları kakası gelmiş gibi oynuyor. Donuk yüz ifadeleri, libidosu olmayan, uyuşturulmuş gibi oynayan oyuncular... Çoğu insanın dizi izlemeyi bırakmasına sebep oldular" ifadelerini kullandı. Bayülgen, "Peki başrol oyuncuları arasında bir ateş olması şart mı?" sorusunu ise şu sözlerle cevapladı; "Bu sadece Can Yaman için gerekiyor."

Testosteronumu azaltmayı başarabildim

"Sizin libidonuz nasıl?" sorusuna ise "Benim libidom yüksek, testosteronum düşük" cevabını veren Bayülgen şöyle devam etti; "Yıllar içinde daha çok okuyarak, dinleyerek, öğrenerek testosteronumu azaltmayı başarabildim. Şunu da anladım, testosteronun kimseye yararı yok. Hayat mutlaka kadınların intikamıyla bitiyor. Kızlarla, “Çok tuvalete gidiyorlar” diye dalga geçen bütün erkekler prostat olup pisuar başında hayatlarını tamamlıyor!"

Cep telefonumdan uygulamaları sildim

Öte yandan sosyal medyadan uzak durduğunu belirten Okan Bayülgen, "Cep telefonumdan uygulamaları sildim. Hesapları ben kullanmıyorum. 2000’lerin başından kalma bir telefonla idare edecek vaziyetteyim" dedi. Bu tepkisinin sebebi sorulan Bayülgen, şu açıklamayı yaptı; "Çünkü herkes beyninin dörtte üçü alınmış gibi dolaşıyor. İnsanların aklı noksan. Korkunç bir haldeyiz. ‘Amadeus’u 50 kişilik bir kadroyla oynuyoruz. Kulise bir giriyorsun herkesin telefonu açık. Ben ya da yönetmenimiz “Telefonlarınızı elinizden alacağız” diye tembihliyoruz artık."

19-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar