Okan Bayülgen Kalp Spazmı Geçirdi

Okan Bayülgen Kalp Spazmı Geçirdi
Televizyon dünyasının başarılı isimlerinden biri olan ve hazırladığı programlarla her daim göz önünde yer alan ünlü isim Okan Bayülgen kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Televizyon ekranlarının yaramaz ve zeki çocuğu olarak bilinen ve bugüne kadar yaptığı her programı dillerde olan ve seyircinin çok sevdiği isimlerin başında gelen ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’den korkutan bir haber geldi. Ünlü isim yıllar boyunca pek çok kanalda pek çok şov programıyla seyirci karşısına çıktı ve seyirciyi kimi zaman kızdırdı kimi zaman güldürdü ve kimi zamanda sorgulamaya itti. Aradan geçen yıllar içinde ünlü isim duruşundan hiç taviz vermedi ve doğru bildiği yoldan ayrılmadı. Televizyon programlarının yanı sıra, sahne şovları ve tiyatro oyunlarıyla da seyirci karşısına çıkan Okan Bayülgen geçtiğimiz gün yine sahneye çıkmak ve seyirciyle buluşmak için hazırlık yaparken ciddi bir rahatsızlık geçirdi. Sahne öncesinde kalp spazmı geçiren ünlü televizyoncu Okan Bayülgen hemen hastaneye kaldırılırken sahneleyeceği oyun da başka bir tarihe ertelendi.

Hastaneye Kaldırıldı

Ekranların yaramaz ve zeki çocuğu Okan Bayülgen ile usta oyuncu Selçuk Yöntem tam iki sezondur Amedeus oyununu sahneye koyuyorlar. Her oyun salon seyirciyle dolarken ikili müzikal türdeki oyunda Mozart’ın hikayesi anlatılıyor. Ünlü isim Okan Bayülgen Amedeus oyunu için sahne öncesi hazırlanırken kalp spazmı geçirdi ve ünlü isim acil olarak hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan muayene ve tetkiklerin sonunda ünlü isimde korkulacak bir şey olmadığı öğrenildi. Okan Bayülgen hastaneden çıktıktan sonra evine giderek burada dinlenmeye çekildi. Ünlü televizyoncunun daha sonra çalışmalarına kaldığı yerden devam ettiği öğrenilirken başka bir tarihe ertelenen oyunun en kısa sürede seyirciyle yeniden buluşacağı öğrenildi.

Okan Bayülgen Kimdir?

Bu güne kadar pek çok kanalda şov ve sohbet programları yapan ve seyircinin çok sevdiği isimlerden olan Okan Bayülgen 23 mart 1964 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Okan Bayülgen daha sonra televizyon dünyasında yerini almış ve pek çok programa imza atmıştır. Ünlü ismin hazırladığı her program seyirciden ve televizyon otoritelerinden tam not almıştır. Ünlü isim halen televizyonlardaki şov programına, bireysel olarak hazırladığı sahne şovlarına ve tiyatro oyunlarına devam etmektedir.

17-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar