Güven Bana Filmine Flash Oyuncu

Güven Bana Filmine Flash Oyuncu
Selçuk Aydemir tarafından yazılan ve yönetilen komedi türündeki sinema filmi Güven Bana’nın kadrosuna yeni bir ünlü isim daha katıldı.

Son zamanlarda peş peşe çekimleri başlayan ya da çekilen ya da hazırlık safhasında olan pek çok sinema filmi bulunuyor. Özellikle pandemiden sonra sinemanın yeni bir atağa geçmesi ve vizyona giren filmlerin başarılı gişeler yapması yeni yapımlarında önünü açtı. Özellikle komedi filmleri hazırlanan filmler listesinde önemli bir yer tutuyor. Son günlerde ise yeni bir filmin cast çalışması yapmaya başlaması ve peş peşe ünlü isimleri kadrosuna katması dikkatleri bu filme çekti. Selçuk Aydemir tarafından yazılan ve yönetilecek olan Güven Bana adlı yerli sinema filmi şu sıralar sektörde herkesin dilinde. Aytaç Medya tarafından hazırlanan ve çekimleri yakında başlayacak olan filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor ve film oldukça yüksek bütçeyle hazırlanıyor. Kadrosunda Pelin Karahan, Cihangir Ceyhan gibi ünlü isimleri bulunduran Güven Bana filmi son olarak yine ünlü bir ismi kadrosuna kattı. Filmin kadrosuna son olarak pek çok filmde yer alan başarılı oyuncu Ufuk bayraktar da dahil oldu.

Güven Bana Castına Flaş Oyuncular

Aytaç Medya tarafından hazırlıkları süren ve temmuz ayında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan sinema filmi Güven Bana şu sıralar cast çalışmasını sürdürüyor. İlk olarak başrol oyuncularını ayarlayan Aytaç Medya bunun için başrol olarak güzel oyuncu Pelin Karahan ve Camdaki Kız dizisinde rol alan Cihangir Ceyhan ile anlaşmaya varmıştı. Yapım şirketi son olarak başarılı oyuncu Ufuk Bayraktar’ı da filmin kadrosuna dahil etti. Selçuk Aydemir tarafından senaryosu yazılan ve yine Selçuk Aydemir tarafından rejisi yapılacak film komedi türünde olacak. Filmin vizyon tarihi bilinmemekle birlikte 2023 olabileceği belirtiliyor.

Ufuk Bayraktar Kimdir?

Sinema ve dizilerin başarılı oyuncularından biri olan Ufuk Bayraktar 12 Eylül 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan ve bu yönde eğitimler alan Ufuk Bayraktar bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Ufuk Bayraktar’ın rol aldığı yapımlar arasında, Bekleme Odası, Kader, İklimler, Kartallar Yüksek Uçar, Yumurta, Ali’nin Sekiz Yüzü, Girdap, Ezel, Yeni Baştan, Dağ, Dağ 2, Çanakkale 1915, Milat, Sevda Kuşun Kanadında, Vatanım sensin, Dayı: Bir Adamın Hikayesi bulunmaktadır.

17-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar