Oktay Kaynarca 'Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ayrılıyor mu?

Oktay Kaynarca 'Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ayrılıyor mu?
Sürekli yükselen bir trend gösteren dizinin Kaynarca’nın ayrılmasıyla durumunun ne olacağı merak konusu. Dizinin takipçileri kesinlikle Kaynarca’nın diziden ayrılmasını istemiyor

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın bir dijital kanaldan astronomik bir teklif aldığı ve Kaynarca’nın da bu teklife kayıtsız kalamadığı kulislere sızan bilgiler arasında.

Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ayrılıyor mu?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 20 bölümünde usta oyuncu Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Cezayir Türk, Engin Benli ‘nin canlandırdığı Tatavlalı tarafından vuruluyor. Ölüp ölmediği meçhul olan Cezayir’in akıbeti Kaynarca’nın anlaşmasına göre şekillenecek.

Kaynarca; dizide hem başrol, hem yapımcı hem de senarist

Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hem başrolünde oynuyor hem de dizinin yapımını üstlenen Güzel Adamlar Medya’nın da sahiplerinden. Üstelik senaristlerinden de biri. İlk bölümünden beri yükselen bir trend gösteren dizinin Kaynarca’nın ayrılmasıyla durumunun ne olacağı merak konusu. Dizinin takipçileri kesinlikle Kaynarca’nın diziden ayrılmasını istemiyor.

Kurtlar Vadisi’nde de Çakır ölmüştü

Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Çakır karakteriyle adeta bir fenomen olan Oktay Kaynarca’nın dizide ölümü uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Hatta Çakır’ın ardından helvalar dağıtılması, ölüm yıldönümlerinde mevlütler okutulması dünya çapında yanlı uyandırmıştı. Daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da da başarılı bir performan gösteren usta oyuncu son olarak ATV’de Ben Bu Cihana Sığmazam ile başarısını devam ettiriyor. Aynı şekilde yine bu dizide de Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Cezayir karakterinin ölecek olma ihtimali bile sevenlerini şimdiden tedirgin ediyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncu kadrosu

Güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizide rol alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler  şunlar; Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Erkan Sever (Orhan), Engin Benli (Tatavlalı), Ragıp Savaş (Atakan), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

04-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar