Güven Bana Filmi’nin Vizyon Tarihi Belli oldu ve Fragmanı Yayınlandı

Güven Bana Filmi’nin Vizyon Tarihi Belli oldu ve Fragmanı Yayınlandı
Sinemaseverler yeni bir komedi filmiyle daha buluşmak üzere. Güven Bana filmi 24 Şubat Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

Bu sezon pek çok sinema filmi sinema salonları ve internet yayın platformlarında seyirciyle buluştu ve sektör oldukça canlı ve hareketli geçti. Özellikle yerli yapımların öne çıktığı sinema sektöründe filmler daha çok dram, aksiyon ve komedi türünde yoğunlaşırken bu filmlere bir yenisi daha eklenmek üzere. Özellikle komedi türünde hazırladığı filmlerle öne çıkan Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği yeni film Güven Bana’nın vizyon tarihi belli oldu. Yaz aylarında çekilen ve ünlü ve geniş bir oyuncu kadrosunun yer aldığı Güven Bana filmi Aytaç Medya tarafından hazırlanmış durumda. Filmin senaryosunu Selçuk Aydemir kaleme alırken yönetmen koltuğunda da yine Selçuk Aydemir oturuyor. Komedi filmleriyle tanınan ünlü ismin bu son filmi de seyirci tarafından merakla bekleniyor.

Güven Bana 24 Şubat’ta Vizyonda

Aytaç Medya tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in oturduğu Güven Bana Filminin fragmanı yayınlanmaya başlandı. Komedi türünde ele alınan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı filmin yayınlanan fragmanı seyirci tarafından beğenilirken filmin vizyona gireceği tarih de 24 Şubat Cuma olarak belirlendi. Sinema seyircisinin heyecanla beklediği ve fragmanları oldukça beğenilen ve dikkatleri çeken Güven Bana Filmi yaz aylarında çekildi ve hazırlandı. Başrolünde

-          Cihangir Ceyhan

-          Okan Çabalar

-          Ufuk Bayraktar

-          Erdal Özyağcılar

-          Özgür Emre Yıldırım

-          Pelin Karahan

-          Köksal Engür

-          Zihni Göktay

-          Serap Önder ve

-          Tuncay Beyazıt gibi oyuncuların yer aldığı Güven Bana 24 Şubat 2023 tarihinde sinemaseverlerle buluşuyor.

Güven Bana Konusu Ne?

Aytaç Medya tarafından hazırlanan Güven Bana filmi komedi türünde ele alınıyor. Film, Bir varmış bir yokmuş, İstanbul’un cazibe merkezi olmayan bir semtinde iki kardeş masal tadında bir macera yaşamak üzereymiş sözleriyle başlayan dizinin hikayesi seyirciyi sinemaya çekecek gibi duruyor. Film, anneleri öldükten sonra yatalak babalarına bakmak zorunda kalan iki kardeşin dedelerinden kalan miras haklarının peşine düşmeleri ve bu sırada da başlarına gelen komik olayları anlatıyor. Yayınlanan fragmanıyla dikkatleri çeken Güven Bana filmi 24 Şubat’ta vizyonda sinemaseverlerle buluşacak. Filmin yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir oturuyor.

04-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar