Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisinin Detayları Belli Oldu

Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisinin Detayları Belli Oldu
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 7. sezonu ile ekranlara veda eden ünlü oyuncu yeni projesi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

 ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile seyirci karşısında olan ünlü oyuncu diziye Sürpriz şekilde veda etmişti. Yeni Projesi ile ekranlarda yeniden yerini alacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, yeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. EDHO’ya 7. Sezonu ile aniden veda eden Oktay Kaynarca’nın hayranları çok üzülmüştü. Yeni proje hazırlığında olan ünlü oyuncunun dizisinin detayları belli oldu.

Sürpriz Bir Projeyle Yeniden Ekranlarda Olacak

Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturacağı yeni projede çok acıklı bir kadın ve çok sert bir erkeğin hikâyesini konu alacak. ATV nin her Salı akşamı izleyenleri ile buluştuğu dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin merakla beklenen yeni sezonu iptal edilmişti. Yapımcı firma ile ATV yönetimi arasındaki anlaşmazlık nedeni ile iptal edilen dizinin başrollerinde yer alan Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştığı dizi başka bir kanalda ise ekranlarda yer almayacağı kesinleşti.

Yeni Projenin Yapımcılığını da Üstlenecek


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca yeniden ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor. Sürpriz bir projeyle ekranlara yerini alacak olan oyuncu bir detayla daha dikkat çekti. Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği dizide Oktay Kaynarca aynı zamanda yapımcı kimliğiyle de dikkat çekti. ATV ekranlarında yerini alacak olan dizi için hazırlık yapan Oktay Kaynarca, TV100'de yer alan habere göre, Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den bağımsız hareket etme kararı aldı.


Yönetmen koltuğunda yer alan Onur Tan çok acıklı bir kadın ve çok sert bir erkeğin hikâyesini ekranlara getirecek. Dizinin sürpriz detaylarından biri ise ünlü oyuncunun yapımcı kimliğiyle de projede görev alıyor olması oldu. Ünlü yönetmen Onur Tan yönetimindeki senaryo ekibi ile üretilen projeleri gündemine alan ünlü aktör, dijital dizi çekimi de planları arasında yer alıyor.

Bir diğer haber ise ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın Limon Film’in ATV için çekimini yapacağı 'Your Honnor' dizisinde rol alacak olmasıydı. Ortaya çıkan iddiaların doğru olmadığı öğrenildi. Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakteri ile ünlenen oyuncu, yeni projesi ile yeniden ekranlarda yerini alacak.

22-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar