Ece Ronay Hamile Olduğunu Duyurdu

Ece Ronay Hamile Olduğunu Duyurdu
Beyaz Tv ekranlarında yer alan Söylemezsem Olmaz programın canlı yayınında hamile olduğu iddia edilen fenomen konuya açıklık getirdi.

Mehmet Ali Erbil'in Ece Ronay’a attığı taciz mesajlarıyla adı gündemden düşmeyen ünlü fenomenin hamile olduğu ortaya çıktı. 2. Sayfa programında 22 Ocak’ta nişanlısı Mehmet Bilir ile dünya evine gireceğinin müjdesini veren Ronay'ın 2.5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Ünlü fenomen Ece Ronay, YouTube kanalında bu konuyla ilgili bir video çektiklerini fakat daha kurgu aşamasında olduğunu dile getirdi. Videonun hazırlığının sürdüğü ofisteki bir çalışanın konuyu basına sızdırdığını ifade eden Ronay, bebek müjdesini verdi. Hamilelik iddialarının ardından bir video çekerek Instagram hesabından da yayınladı.

Müjdem Şu Hamileyim

"Müjdem şu ben 2,5 aylık hamileyim. Bundan dört beş ay önce evlilik teklifi almıştım. Evlilik yolunda olan bir ilişkiydi, bebek oldu diye evlenmiyoruz. Ben bu çocuğu sessiz sedasız bir şekilde aldırsaydım kimsenin haberi olmazdı. Bunun ne kadar büyük günah olduğunu biliyorum. Ben dini nikâh yaptım. Mehmet’in hakkını yiyemem o her zaman yanımda oldu. Bazı basın organlarında Mehmet Bilir, Ece’nin üstüne ev yaptı haberleri yapıldı. Benim zaten 1.5 milyon değerinde bir evim ve çok da iyi bir arabam var. Benim kalkıp da kimseyle evlenme durumum söz konusu olamaz. Ben bir yıl içinde bir ev ve bir araba aldım." İfadelerini kullandı.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır'da doğdu. Sosyal medya platformu üzerinden yaptığı paylaşımlar ile ünlenen Ronay, şarkıları ile çok fazla izlenme rakamlarına ulaşmayı başardı. Karpuz şarkısının ardından Git Çatla isimli parçası ile ismini daha geniş bir kitleye duyurmuş oldu. 29 yaşındaki Ronay, aynı zamanda Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunu.

Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir ile daha önce Mehmet Ali Erbil bir video çekmiş ve birlikte 'olayı kapatalım' ifadelerini kullanmışlardı.

Ünlü fenomen videoya tepki gösterdi. "Ben kimsenin böyle saçma bir özrünü kabul etmiyorum. Mehmet Ali Bey yılların kurdu, bizim Mehmet de saf. Kandırıp kullanmış olmalı diye düşünüyorum. Nişanlım Mehmet'in nazik barış teklifini de sonuna kadar reddediyorum. Özür meselesinin benimle hiçbir alakası yok. Erkekler kendi arasında benim meselemi konuşup anlaşırken fikirlerimi almaya gerek duymamış. Bu arada artık sanırım artık nişanlım değil" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü şovmen Erbil ile davalık olan Ronay, 2. Sayfa programına telefon ile bağlanarak davasının sonuna kadar arkasında olduğunu belirtirken ‘’Normalde ayakta programlar sundu Mehmet Ali bey, adliyeye o şekilde gitmesi çok komik görünüyordu, bir acındırma sezdim orada. Mehmet Ali Erbil şu anda şüpheli sıfatıyla ifade verdi ve yargılanıyor." İfadelerini kullandı.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay; "Ben onu hiçbir zaman dekolte giyip aramadım. Bilirkişilerin bunu incelenmesini de söyledim. Dekolteli aramadım ki aramış dahi olsam onun beni taciz etmesini meşrulaştırmaz. Kendi kızı benden 3 kat 5 kat dekolte giyiyor. Bu tarz bir şey söylemesi gerçekten çok korkunç" diyerek suskunluğunu bozdu.

22-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar