Yılbaşı Gecesi Hangi Diziler Yok?

Yılbaşı Gecesi Hangi Diziler Yok?
2021’in son gecesi cuma akşamına denk geliyor. 4 günlük tatil nedeniyle 2022 yılbaşı gecesi önem kazandı. 31 Aralık Cuma yılbaşı gecesi hangi diziler yok?

Her yılbaşı Tv kanalları yılbaşına özel programları ekrana getirir. Özellikle pandemi nedeniyle 4 günlük tatil olacak olması Türk insanını 2022 yılbaşını evinde geçireceği anlamına geliyor. Her aileye ve her bireye hitap edecek programların ekranlarda yer alması beklenirken izleyici merak ediyor, 2022 yılbaşı gecesi hangi diziler yok? Müzik programından eğlence programına hatta sinema kuşağına kadar her tarza hitap eden yayının ekranda olacağı 2022 Yılbaşı gecesi kanallarda hangi özel programlar yayınlanacak? Şimdi detaylar

Yılbaşı Gecesi Hangi Diziler Yok?

2021’in son gecesi cuma akşamına denk geliyor. 30 Aralık Perşembe gününden başlayacak olan 4 günlük tatil nedeniyle 2022 yılbaşı gecesi önem kazandı. Özellikle pandemi nedeniyle vatandaşların yılbaşını evinde geçirecek olması Tv kanallarının iştahını kabarttı. Bu nedenle Tv kanallarının çoğunda cuma akşamları yayınlanan dizilerin yeni bölümü ekrana gelmeyecek. Önce 31 Aralık Cuma akşamı Tv’lerde yayınlanması gereken dizilere bir göz atalım.

31 Aralık 2021 Cuma Tv Dizileri

Star Tv Kaderimin Oyunu 5. Bölüm

Foi Tv    Aşk Mantık İntikam 28. Bölüm 

Tv8         Kırmızı Oda         58. Bölüm          

Kanal D Arka Sokaklar 610.bölüm

Shoh Tv Aziz   9. Bölüm 

TRT1   Kıbrıs Zafere Doğru           22. Bölüm

Ancak bazı kanallar dizi yerine yılbaşına özel programlar yayınlayacak. Bu nedenle çoğu dizinin ekranda olması beklenmiyor. İşte 31 Aralık 2021 yılbaşında ekrana gelecek programlar

Kanal D- Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel:

2022 Yılbaşı gecesi Kanal D’de Arka Sokaklar 610. Bölümü yerine Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı özel bölümü yayınlanacak. Yılbaşı özel programında Çok Güzel Hareketler ekibinden konuk oyuncuların yer aldığı 2022 Yılbaşı akşamına özel bazı konukları ve özel skeçleri ile ekrana gelecek.

Atv- Kim Milyoner Olmak İster?

Atv kanalı 2022 Yılbaşı programını henüz açıklamadı. Bu nedenle 2022 Yılbaşı gecesi cumaya denk geldiği için Yılbaşı’na özel bazı ünlü konuklar Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılacak. Ünlü isimlerin katılacağı Yılbaşı Özel Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında para ödülü kazanan ünlüler, kazandıkları parayı bir kuruma verecekler.

Star TV- 2022 yılbaşı akşamı

Star TV bu haber yayına hazırlandığı sırada henüz yayın akışını paylaşmadı. Ancak geçmiş yayınlara göz attığımızda Star TV’den 2022 Yılbaşı gecesi iddialı bir müzik programı ekranlara getirmesi bekleniyor.

Show TV- Mahsun Kırmızıgül Yılbaşı Özel Konseri

Show TV, 2022 yılbaşı akşamında Aziz dizisinin 9. Bölümü yerine Mahsun Kırmızıgül özel konserini yayınlayacak. Uzun zamandır sahnelere çıkmayan Mahsun Kırmızıgül’ün 2022 yılbaşı özel konseri Show TV de yayınlanacak.

TV8 - O Ses Türkiye 2022 yılbaşı programı

Kırmızı Oda’nın 58. Bölümü 2022 Yılbaşı gecesi nedeniyle yayınlanmayacak. Birbirinden ünlü isimlerin yarıştığı O Ses Türkiye’de güzel şarkılar Tv8 izleyicisine keyifli anlar yaşatacak. Acun Ilıcalı tarafından sahneye davet edilen birbirinden ünlü isimler, 2022 Yılbaşı Özel O Ses Türkiye için en güzel şarkılarını seslendirecek.

TRT 1- Kıbrıs Zafere Doğru

2022 Yılbaşı programını açıklamayan TRT1’de büyük ihtimal ekrana Kıbrıs Zafere Doğru 22. Bölümü gelecek.

Fox Tv- Aşk Mantık İntikam 28. Bölüm

2022 Yılbaşı programını açıklamayan Fox Tv geçen yıl olduğu gibi bu yılbaşında da muhtemelen Aşk Mantık İntikam 28. Bölümünü ekrana getirecek.

Teve2 – Yılbaşı Özel Kelime Oyunu

Ali İhsan Varol, özgün yorumuyla ekrana getirdiği Kelime Oyunu Yılbaşı Özel bölümü ile izleyicilere sürpriz yapacak. Cuma akşamına denk gelen 2022 Yılbaşı gecesinde diğer yerel kanalların sinema kuşağı yayınlaması bekleniyor.

22-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar